Home

VESTI

Počela prodaja karata za Rammstein!

No Comments Koncerti

Počela prodaja karata za Rammstein!U petak, 23. oktobra počinje prodaja ulaznica za koncerte koje će sastav Rammstein održati u regionu 2010. godine. Tako će se istovremeno u prodaji naći karte za koncerte u Zagrebu i Beogradu koji će se održati 18. i 20. marta 2010. godine.

Ulaznice za koncert grupe Rammstein, koji će se održati u Beogradskoj areni 20.marta.2010, naći će se u prodaji od petka, 23. oktobra u podne, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Cena ulaznica: 2990 dinara (za stajanje na parteru), 3490 dinara (za tribine), 4900 dinara za tribine 1. kategorije i 4950 dinara za Fan Pit.

Rammstein će 18. marta nastupiti i u Zagrebu i to u Zagrebačkoj Areni. Ulaznice za koncertu u Zagrebu kreću u prodaju u petak, 23.10.2009, u 8.00 sati, na svim prodajnim mjestima sistema Ticketpro po sledećim cenama: fan pit 390 kn, parter 360, tribine dole 360, tribine gore 290 kn i lože 500 kn.

 

Počela prodaja karata za Rammstein!

 
Ovaj bend, čija se muzika često klasifikuje kao „Neue Deutsche Harte” – kombinacija indastrijal metala, vokala, sintisajzera i ritam mašina – poznat je po fantastičnim živim nastupima uz upotrebu fascinantnih pirotehničkih sredstava.

Grupa je osnovana 1994. u Berlinu, a ime je dobila po gradiću Ramštajn – Mizenbah u kome se 1988. godine dogodila nesreća na aeromitingu. Nakon ogromnog uspeha albuma „Sehnsucht” iz 1997, sa kojeg su se izdvojili veliki hitovi „Du hast” i „Engel”, nemački rokeri osvojili su i američko tržište.

Sjajan period u karijeri „Rammstein” su zaokružili 2001. albumom “Mutter” sa koga se izdvojio singl “Feuer Frei”, kao i 2004. pločom „Reise, Reise”, sa koje su hitovi postali numera „Amerika” i balada „Ohne dich”. Posle albuma „Rosenrot” iz 2005, članovi benda su odlučili da se malo odmore Bend „Rammstein” čine Til Linderman, Rihard Kruspe, Paul Landers, Oliver Ridl, Kristof Šnajder i Kristijan Lorenc, a šestorica Nemaca odavno uživaju kultni status, ne samo zbog sjajne muzike već i zbog činjenice da su postali neverovatno popularni širom sveta iako pevaju na nemačkom jeziku.

Sastav Rammstein objavio je nedavno spot eksplicitnog sadržaja za pesmu "Pussy" koja najavljuje njihov novi album, posle četiri godine pauze. Spot je režirao švedski reditelj Jonas Åkerlund koji je ranije radio sa izvođačima kao što su Metallica, Madonna i The Prodigy.

Pesma "Pussy" nalazi se na albumu pod nazivom "Liebe Ist Für Alle Da" koji je u prodaji od 16. oktobra. To je njihov šesti studijski album tokom 15-ogodišnje karijere.

 

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net