Home

VESTI

Pips, Chips & Videoclips u Elektropioniru

No Comments Koncerti

Pips, Chips & Videoclips u Elektropioniru - Photo by Saša HuzjakPips, Chips & Videoclips, jedan od najboljih hrvatskih bendova koji se pojavio na sceni devedesetih, nakon uspešnih koncerata u Gun Clubu, Domu omladine Beograda, na Exit festivalu… stižu i u Cetinjsku ulicu – u Elektropionir 3. decembra!
    
Nastup u Elektropioniru biće jedinstvena prilika za brojne fanove benda da čuju presek pesama iz njihove bogate karijere i još jednom se uvere da su Pipsi zaista jedinstvena pojava na regionalnoj sceni.
   

A kako će zapravo biti u Cetinjskoj ulici 3. decembra, nagoveštava i frontmen Pipsa, Dubravko Ivaniš:

 

,,Dođite
bit će normalno
i sve baš kako treba.
Stignite
s rukama u vis
ne bojte se
nitko i ništa neće zajebat
vječnost za trenutak
sve stane u gig
samo tebi svira bend
samo tebi svira Pips!"

Bend koji je prešao dug put od šaljive navijačke himne koja je srušila sve rekorde slušanosti, pa do fenomenalnog poslednjeg albuma “Walt", sledeće godine slavi 25 godina rada. Iza sebe imaju osam albuma, a poslednji "Walt" ovenčan je nagradom Porin za najbolji rock album.

 

 

 Pips, Chips & Videoclips u Elektropioniru - Photo by Saša Huzjak

Pips, Chips & Videoclips u Elektropioniru – Photo by Saša Huzjak

 

 

Mnogi kritičari ovo izdanje smatraju pravim remek delom hrvatske diskografije, pa sa punim pravom može da se kaže da je u njihovom dvadesetpetogodišnjem radu ovo izdanje i najbolje do sada – važan komad kulture za čitav region! Upravo zbog toga Pipsi su odlučili da objave i "Akustični Walt". Trenutno rade na novom albumu i promovišu "Songbox"- 25 notnih zapisa za klavir, gitaru i vokal. "Songbox" je zbirka popularnih pesama iz njihove karijere bogato opremljena ilustracijama i prigodnim osvrtima uticajnih ličnosti iz javnog života.  

 

Ulaznice su dostupne u kafeima Sikarica i Zaokret, kao i na blagajnama Gigs Tixa i Eventima u po ceni od 700 dinara. Na ulazu, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 900 dinara.