Home

VESTI

Partibrejkers: Rasprodate karte po promotivnim cenama za koncert

No Comments Koncerti

Partibrejkers: Rasprodate karte po promotivnim cenama za koncertKarte za Partibrejkers koncert Taš je naš od sada su u prodaji samo po redovnim cenama nakon što su sve ulaznice po promotivnim cenama rasprodat. Cene karata su parter 1200 din, tribine 1300 din, fan pit 1400 din.

  

Na dan koncerta karte de se prodavati po ceni od 1600 din za sve sektore. Karte se mogu kupiti na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima.
  

Partibrejkers koncert Taš je naš održade se na stadionu Tašmajdan 18. juna, 2016 sa početkom u 20:30h. Koncert pod sloganom Taš je naš predstavide i najnoviji album Sirotinjsko Carstvo. Organizator koncerta je Studio Berar, izvršna produkcija Marsh Creative Production.  

Od avgusta 1982. kada je grupa osnovana i prvog singla Hiljadu godina pa sve do danas, Partibrejkers autentičan i uvek aktuelan ostaje jedan od najboljih rokenrol bendova na našim prostorima. Tokom karijere sarađuju sa brojnim velikim muzičkim imenima sa naših prostora, sviraju i rame uz rame sa Čakom Berijem, Džonijem Depom i Džimom Džarmušom a MTV još 80-tih pravi prilog o grupi.

 

 

 Partibrejkers: Rasprodate karte po promotivnim cenama za koncert

Partibrejkers: Rasprodate karte po promotivnim cenama za koncert

 

 

Kreni prema meni, Hodu da znam, Hipnotisana gomila, Mesečeva kdi, Prsten, Ono što pokušavam, Hiljadu godina, Put, samo su neki od hitova koji su Partibrejkers svrstali u sam vrh domadeg rokenrola.

Partibrejkers predstavlja i svoj najnoviji studijski album Sirotinjsko carstvo na kojem se nalazi 11 pesama: Vrtim se, Da li put znaš?, Sitna lova, Ne mogu da kapiram, Svakoga dana, Sirotinjsko carstvo, Krš i lom, Paranoje, Šta radiš?, I to malo, Ljubav ne zaboravlja.  

Partibrejkers zvanični sajt www.partibrejkers.rs

PARTIBREJKERS koncert
TAŠ JE NAŠ  
18. jun, 2016. 20.30h stadion Tašmajdan