Home

VESTI

Parov Stelar ove subote u Hali sportova!

No Comments Koncerti

Parov Stelar ove subote u Hali sportova!Parov Stelar, osnivač elektro svinga, u okviru svetske turneje pod nazivom “Burning Spider Tour” nastupiće ove subote u Hali sportova! Veliku žurku koja nas očekuje 8.aprila upotpuniće  muzička grupa LP Elektro, kao i DJ-evi VKSHN i Master Flow.
  
Vrata Hale sportova otvaraju se u 20h, a publiku će za ovo veliko veče prvi zagrejati DJ VKSHN. Nakon toga zakazan je nastup grupe LP Elektro, nakon čega će na binu izaći i kralj svinga – Parov Stelar! Žurka se do duboko u noć nastavlja uz odličan DJ set sjajnog Master Flow-a!

  

Parov Stelar nedavno je započeo svetsku turneju „The Burning Spider Tour“ na kojoj promoviše svoj novi album. Izdanje “The Burning Spider” biće objavljeno  21.aprila, ali ćemo na njegovom nastupu u Hali sportova imati prilike da premijerno čujemo i nekoliko njegovih novih pesama.  Nastupi na ovoj turneji  potpuno su drugačiji od ranijih i pored pesama sa novog albuma, uključivaće i ranije hitove kao i blues semplove Muddy Watersa i Lightining Hopkinsa sjedinjene u klasični Stelarov zvuk.  Sa svojim bendom održao je više od 600 nastupa širom sveta,  sasvim je sigurno da će u Beogradu sve prisutne razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike. Ono što je sigurno je da donosi dosta energije koja direktno pokreće telo i pleni dušu.

LP Elektro je najnovija muzička grupa beogradskih muzičara Sonje Lončar i Andrije Pavlovića (Andy Pavlov) i njihov najmlađi kreativni proizvod nastao kao plod dugogodišnjeg rada u okviru različitih instrumentalnih sastava (LP Duo, Ola Horhe) ali i komponovanja muzike za različite pozorišne predstave.

Grupa stvara sofisticiranu, savremenu elektronsku muziku upotrebom novih i starih sintisajzera u kombinaciji sa minimalnim, plesnim ritmovima i konceptualnim ili ljubavnim tekstovima.

 

 

 Parov Stelar ove subote u Hali sportova!

Parov Stelar ove subote u Hali sportova!

 

 

Iz čiste ljubavi prema muzici i potrebe da se ista širi, VKSHN (Vukašin) svoje bavljenje muzikom započinje radom na autorskim radijskim emisijama posvećenim crnom zvuku. Ne  vezuje se za jedan muzički pravac i vodi se parolom da uvek mora da je veselo! Njegov set sastavljen je od džezi i fanki ritmova, indi densa i vokalnog dip hausa, preko kvalitetnih bezvremenskih plesnih hitova do pop zvuka.

Master Flow (Milan Saitović) je DJ i producent iz Subotice.  Još od 2006. je jedan od pionira elektro sving, nju džez i elektro tango zvuka u regionu i frontmen prvog elektro sving benda u Srbiji "Bandtronica".

Student je dizajna i produkcije zvuka na prestižnom Tehničkom univerzitetu u Gracu od 2013. godine i čest gost DJ beogradskih i evropskih klubova koji neguju vinil kulturu.

Njegove jazzdance nastupe već duže vremena prati i "Swing the Beat", plesna škola koja okuplja entuzijaste i zaljubljenike u džez muziku i plesanje svinga, sa kojima sarađuje kao DJ plesne škole.

 

 

Parov Stelar ove subote u Hali sportova!

Parov Stelar ove subote u Hali sportova!

 

 

Ulaznice za koncert po cenama: 2400, 2600 i 3500 (VIP) dinara  u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtova www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs.

Organizator koncerta su Hala Sportova i HHArtists.  

Linkovi:
PAROV STELAR:
www.youtube.com/watch?v=I2Kwgsn1Ggk
www.youtube.com/watch?v=sCv-PIs-ilo
www.facebook.com/parovstelar/?fref=ts

LP ELEKTRO:
www.youtube.com/watch?v=pusKCQONfuU
www.youtube.com/watch?v=SEapo1wQ1qM
www.facebook.com/lpelektro

VKSHN:
www.soundcloud.com/mr-writer
www.m.mixcloud.com/VKSHN/vkshn-jazzy-cherry/

MASTER FLOW:
www.masterflow-jazzysad.bandcamp.com/track/parov-stelar-feat-aronchupa-grandpas-groove-jazzysad-trio-live-edit
www.facebook.com/MasterFlow.JazzySad/

SWING THE BEAT:
www.facebook.com/swingthebeat/