Home

VESTI

Ove nedelje u Gun-u: Šaht, Bjesovi, Secret Chiefs 3

No Comments Koncerti

Ove nedelje u Gun-u: Šaht, Bjesovi, Secret Chiefs 3Ulični pank veterani, grupa ŠAHT, održaće koncert u beogradskom Gun Cubu u petak 9. novembra u 22h.
   

To će biti njihova prva samostalna svirka u prestonici posle više od dve godine pauze, pa i razlog više da ne propustite još jednu veliku rokenrol žurku.

   

Specijalni gosti: Miki Pirs. 

 

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po simboličnoj ceni od 300 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22),  Felix Shopu (TC Sremska), prodavnici Streets (Desanke Maksimović 7). Cena ulaznice će iznositi 400 dinara na dan koncerta.

 

Petak 9. novembar, 21.30
ŠAHT @ GUN CLUB

Gosti: Miki Pirs
Ulaz: 300 dinara u pretprodaji, 400 na dan koncerta
Vrata kluba se otvaraju u 21.00

 

 

 Ove nedelje u Gun-u: Šaht, Bjesovi, Secret Chiefs 3

Bjesovi

 

 
BJESOVI su u februaru ove godine u Gun Clubu napravili potpuni spektakl. Od tada su u prilici bili da ih vide fanovi širom Srbije o okviru Jelen top 10 turneje. Posle kraćeg odmora, Bjesovi se vraćaju na scenu, a seriju jesenjih koncerata započinju u Beogradu i u Novom Sadu, budući da pripremaju novi album, publika će biti u prilici da čuje i neke od novih pesama Bjesova.

,,Nedavno smo boravili u Mostaru u studiju ,,Pavarotti” gde smo započeli snimnje novog albuma. Novo izdanje čine obrade – Bjesovi kroz priče drugih ljudi. U potrazi smo za jošnekoliko pesama kako bismo album i kompletirali“, rekao je Zoran Marinković– Marinko o aktuelnom angažmanu Bjesova, a bend beogradskim i novosadskim fanovima poručuje da ih čekaju pravi koncertni spektakli.

Eksplozivno, iskreno, oštro su samo neke od reči kojima se opisuju nastupi ovog kutlnog sastava iz Gornjeg Milanovca. Poštovaoci Bjesova isto tako znaju da se od Zorana Marinkovića – Marinka i njegove ekipe mogu da očekuju samo…neočekivano!

Očekujemo, dakle, neočekivano u beogradskom Gun Clubu u subotu 10. novembra, odnosno u Novom Sadu, u klubu The Quarter u petak 9. novembra.       

 

Subota 10. novembar, 21.30
BJESOVI @ GUN CLUB

Ulaz: 600 dinara u pretprodaji, 800 na dan koncerta
Vrata kluba se otvaraju u 21.00 

 

 

 Ove nedelje u Gun-u: Šaht, Bjesovi, Secret Chiefs 3

Saht

 

 

SECRET CHIEFS 3 je kolektiv muzičara, a njihov lider, glavni kompozitor i producent je Trey Spruance bivši gitarista Mr. Bungle. Zbog svoje žanrovske šarenolikosti (u njihovoj muzici se mogu čuti surf rock, death metal, filmska muzika, elektronska, persijska, arapska i indijska), Secret Chiefs 3 su poznati po svojim konstantnim promenama članova na turnejama i izdanjima.

Trey Spruance je Secret Chiefs 3 osnovao još sredinom 90-tih sa tadašnjim članovima Mr. Bungle (Trevor Dunn, bas gitara i Danny Heifeitz, bubnjevi). Kroz bend je prošlo oko dvadesetak muzičara u svojstvu članova/gostiju na albumima/turnejama. Neka od najzvučnijih imena jesu: violinista Eyvind Kang, perkusionista William Winant, bubnjar Ches Smith, basista Shahzad Ismaily, bivši Mr. Bungle član Clinton “Bär” McKinnon pa čak i članovi Estradasphere: Timb Harris, Jason Schimmel i Tim Smolens. 2008. godine su, na poziv John-a Zorn-a uzeli učešće u njegovom Book of Angels serijalu („Xaphan: Book of angels volume 9“). Secret Chiefs 3 se inače sastoje od 7 podbendova, svaki predstavlja drugačiji aspekt muzičkog i filozofskog interesovanja otuda i toliko žanrova. Podbendovi su: The Electromagnetic Azoth, UR, Ishraqiyun, Traditionalits, Holy Vehm, Forms i NT Fan.

„Book Of Horizon“ je bio prvi album koji je predstavio ove podgrupe sa njihovim imenima. Ostale grupe su do sada izdale singlove, a Traditionalists su 2009. godine izdali album „Le Mani Destre Recise Degli Ultimi Uomini“ koji je osmišljen kao muzička podloga za fiktivni italo horor film.

Na muziku benda, nazive albuma, prateće tekstove, stihove i filozofiju, uticali su Henry Corbin, Shahab al-Din Suhrawardi, Aryeh Kaplan, Julius Evola, René Guénon, Hakim Bey/Peter Lamborn Wilson, Seraphim Rose, i drugi autori.

 

 

Ove nedelje u Gun-u: Šaht, Bjesovi, Secret Chiefs 3

 a.P.A.t.T

 

 

Na ovogodišnjoj evropskoj turneji u paketu su sa liverpulskim avangardnim sastavom a.P.A.t.T.

Beogradski koncert potvrđen je za nedelju, 11. novembar, a mesto održavanja je Gun Club (Miloša Pocerca 10). Zbog dužine nastupa koncert počinje u 20:00!!!

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 din u prodavnici vinila Pinball Wizard (TC EUROCENTAR, Makedonska 30, lokal 15).

 

Nedelja 11. novembar, 20.00
SECRET CHIEFS 3 @ GUN CLUB

Gosti: a.P.A.t.T
Ulaz: 600 dinara u pretprodaji, 800 na dan koncerta
Vrata kluba se otvaraju u 19.30