Home

VESTI

Otkazan koncert VnV Nation!

No Comments Koncerti

Otkazan koncert VnV Nation!Koncert grupe VnV Nation koji je trebalo da bude održan večeras (07.09.2009.) u Domu omladine Beograda, u organizaciji Night Promotions, je otkazan. Bend nije mogao da pređe slovenačko-hrvatsku granicu zbog ne posedovanja ATA Karneta.

Pročitajte saopštenje Night Promotions-a o razlozima otkazivanja koncerta i vraćanju kupljenih ulaznica:

Night promotions je učinio sve da koncert bude održan, ali zbog neodgovornosti menadžera bendova koji su trebali večeras da nastupe koncert je na kraju morao biti otkazan. Isključivom greškom menadžera bendovi nisu uspeli da pređu granicu između Slovenije i Hrvatske zbog neposedovanja ATA Carnet-a koji je obavezan prateći dokument za tehničku opremu. Night promotions će pokušati da pomeri datum održavanja koncerta ako bude moguće uklopiti ga u njihovu turneju i ako u međuvremenu dobave pomenuti dokument. 

 

Night Promotions intenzivno pregovara oko novog datuma održavanja koncerta grupe VnV Nation i još jednom se izvinjava publici zbog nastalih neprijatnosti. 

 

Otkazan koncert VnV Nation!

 

Kupljene karte mogu biti vraćene isključivo na mestu gde su kupljene:
Večeras se vraćaju karte u  klubu La Lune Rouge od 20:00h do 02:00h.

Povraćaj novca za karte kupljene na Blagajni Doma omladine Beograda vršiće se od utorka 08. septembra do petka 11. septembra u periodu od 10:00h do 16:00h. Telefon Blagajne DOB-a je 011/3248-202.

 

 

Izvor:

Domomladine.org