Home

VESTI

“On My Honor” u klubu Fest

No Comments Koncerti

OBAVEZNO UPISATI OPISKevin Lajman je poklonio svetu fenomen Vans Warped Tour-a, formulu simbioze esktremnih sportova i alternativne muzike, koja na noge diže mlade širom sveta.

 

U nedelju, 11.3. u zemunskom klubu Fest ćemo osetiti bar deo te atmosfere, jer nam stiže američki bend koji iza sebe ima 350 nastupa od kojih svakako najbitniji upravo na tom VWT festivalu – Resetor u saradnji sa MTA Promotion predstavlja bend ON MY HONOR iz Noksvila.

 

ON MY HONOR je pop-punk bend, koji je od nastanka 2007.god. davao sebe u svakoj pesmi, lirički i uopšte.

 

Pod muzičkim uticajem bendova kao što su Rufio, The Bouncing Souls, New Found Glory, Blink 182, Taking Back Sunday, ovaj bend je razvio svoju priču i uspešno je širi svetom. Vokalne harmonije, pevljivi refreni, tekstualno raznovrsni (čitaj: ne pevaju samo o devojkama i žurkama) i muzički kompleksni, taman u granicama ukusa svakog ko se loži na skejt, role i bajk – odličan 5.

 

 

 "On My Honor" u klubu Fest

"On My Honor" u klubu Fest

 

 

Nakon što su konstantno na putu, maltene od 2011, prave pauzu i izdaju “Nature & Nurture”, izdanje koje promovišu u okviru ove turneje. Cilj benda je: odsvirati što više koncerata u što više gradova ovog sveta. Čekamo ih u Beogradu, spremni da im tu st(r)anicu tour-dnevnika ostavimo za pamćenje.

 

Da veče bude još raznovrsnije pobrinuće se beogradski bend Blankfile. Sa svojim nadolazećim singlom “Roadkill” momci najavljuju novu epohu u punk-rock aranžmanima sa dve ključne reči – brutalno i melodično. Ko zna njihove pesme, nek se spremi za promenu, jer ovaj put će ih čuti na sasvim nov način. 

 

Na kraju, organizator najavljuje i akcijske cene pića, specijalno za ovo veče. Ma, samo dođite u Fest u nedelju, 11.3., i nećete zažaliti. Vidimo se!