Home

VESTI

Obojeni program u Gradu!

No Comments Koncerti

Obojeni program u Gradu!Obojeni Program osnovan je 1980. godine u Novom Sadu, a prvi album objavili su 1990. godine. Jedini su domaći bend koji se pojavio u legendarnoj emisiji iz boljih dana MTV-ja „120 minutes“ i koje je u svoju plejlistu uvrstio papa alternativnog roka, John Peel.
  
Za 30 godina kroz bend je prošlo više desetina ljudi, a sadašnja postava pojačana je još jednom bas gitarom. Sastav danas čine Bebec i Ljuba na bas gitarama, Cina na bubnjevima i vokal benda, Kebra.
  

Deveti po redu album jednog od najuticajnijih domaćih rok sastava, „Kako to misliš: mi?“ u aprilu prošle godine i dostupan je za besplatno preuzimanje na sajtu Exitmusic.rs. Prethodni album Obojenog programa, „Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom", objavljen u junu 2009. godine, prvo je pravo onlajn izdanje, ali i ubedljivo najuspešnije izdanje ikada izdato na Exit etiketi. U februaru prošle godine na „We Share Music“ dodeli Exit Label nagrada Obojenom programu dodeljena je plaketa za platinasti tiraž za više od 50 000 preuzimanja na sajtu Exitmusic.rs.

 

 

 Obojeni program u Gradu!

Obojeni program u Gradu!

 

 

Cena karte 500 RSD u pretprodaji od 30.01. – 01.02. (12h – 20h) u Kulturnom centru GRAD. Cana karte na ulazu 700 RSD.

 
OBOJENI PROGRAM

Petak 1. februar, 22:30h
Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4