Home

VESTI

Novi Vrooom na koncertu u KC Grad

No Comments Koncerti

Prednovogodisnji koncert grupe Vrooom Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se održati u Kulturnom centru Grad u petak, 16. decembra.

Biće to premijera nove spektakularne postave benda koja će tom prilikom izvesti najveće hitove Vroooma, ali i pesme sa novog albuma INPUT koji je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje. 

 

Nakon koncerta Vroooma, očekuje vas izvrstan DJ program – nastupiće domaća dubstep zvezda Djashttown Queen.

„16. decembra u KC Gradu novi Vrooom: Vanja Vukotić – glas; Marko Grubić – bas; Lav Bratuša – bubanj i Nenad Paunović – klavijature, odsviraće premijerni koncert predstavljajući veliki zaokret u stvaralaštvu. Značajno različit zvuk grupe pružio nam je slobodu da stare pesme i pesme sa letošnjeg albuma INPUT predstavimo u promenjenim, svežim, aranžmanima, kao i polaznu tačku za sasvim novu koncepciju funkcionisanja grupe, koju će obeležiti česte saradnje sa drugim umetnicima.

 

 

 Vrooom, Exit 2011

Vrooom, Exit 2011

 

Već u KC gradu, tokom koncerta će nam se pridružiti jedna od najznačajnijih figura u Beogradu rastućeg dubstep žanra, Djashttown Queen, kao i saradnik iz doba trupe Torpedo, violinista Filip Krumes. Novi početak doneo je i dve sasvim nove kompozicije, koje ćemo takođe prvi put izvesti 16. decembra. Nakon ovog nastupa, snimamo prve  studijske snimke u aktuelnom sastavu, a početak turneje dogodiće se u martu na Kopaoniku u okviru festivala Big snow“, izjavio je Marko Grubić.

Koncert je ujedno i promotivni događaj velikog zimskog muzičkog festivala The Big Snow (www.bigsnow.rs) koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 29. marta 2012. godine i na kome će nastupiti na 10 bina u sedam dana više od 100 izvođača iz celog sveta, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn…

Svi koji budu došli 16. decembra na besplatan koncert grupe Vrooom (i tom prilikom glasali odnosno učestvovali u nagradnoj igri), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu – paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival).

 

 

 The Big Snow Festival, Kopaonik 2012.

 The Big Snow Festival, Kopaonik 2012.

 

Više informacija:
Big Snow festival i grupa Vrooom vas pozivaju da učestvujete u stvaranju najvećeg zimskog muzičkog festivala, koji će se održati u martu 2012. na Kopaoniku.

Posetite Facebook stranicu Big Snow festival Kopaonik i ostavite svoj komentar kao odgovor na pitanje: Koji biste domaći bend dodali postojećem lineup-u festivala?

Najaktivnije učesnike glasanja na Facebooku nagradićemo ulaznicama za Big Snow festival, a svi koji budu došli 16. decembra na besplatan koncert grupe Vrooom (i tom prilikom glasali), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu – paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival).

I naravno, nastavite da pratite Fb stranu Big Snow festivala i sajt www.bigsnow.rs kako biste saznali koji je to domaći bend dobio najviše vaših glasova, zahvaljući kojima će uz regionalna i svetska imena muzičke scene nastupiti na jednoj od 10 bina Big Snow festivala na Kopaoniku – centru planinske zabave Evrope od 23. do 30. marta.

Zabavite se, izaberite bend koji želite da čujete i obezbedite svoje mesto na događaju godine.