Home

VESTI

Novi spot i rođendanski koncert grupe Samostalni referenti

No Comments Koncerti

Novi spot i rođendanski koncert grupe Samostalni referenti - Photo by Slavko KrunicSamostalni referenti, prvi beogradski ska bend, proslaviće rođendan u Centru za kulturu Božidarac u subotu, 7. februara. Spektakl koji pripremaju povodom 19 godina rada u ilegali, biće ujedno i njihov prvi nastup na Vračar Rocks festivalu!
 
Bend je za svoj 19. rođendan napravio i primamljivu rođendansku pozivnicu… U samo njima svojstvenom stilu se pitaju:
 

,,Čemu vaša lojalnost kada već 19 godina sviramo iste pesme? Sve ste ih čuli nebrojano puta a opet se gurate ispred bine, pevate ih u glas, svi kao jedan… Zašto platiti 400 dinara da dođete na nečiji rođendan?! Tortu zasigurno nećete dobiti! Nema ni sendviča sa majonezom i praškom šunkom. Piće plaćate sami – da li za šankom ili ispred dragstora u kraju, svejedno je. I?! Zbog čega bi ste onda došli na Božidarac, 7 februara negde oko 20h?! Biće možda hladno, a autobusi voze ređe vikendom… Zato što ste individualci, ali deo ekipe? Zato što ne volite zakone, lažni moral i pravila? Zato što se gnušate cenzure i ne dozvoljavate da vas oblikuje društvo? Zato što smo svi mi Samostalni ali ipak Referenti?!?!"

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja Samostalni referenti već 19 godina javno postavljaju, njihovi verni fanovi kojih je iz godinu u godinu sve više odlično znaju!

 

 

Novi spot i rođendanski koncert grupe Samostalni referenti

Novi spot i rođendanski koncert grupe Samostalni referenti

 

 

Na rođendanskom vračarskom partiju Samostalnih referenata nastupiće i Nek' Svira Ko 'Oce i King Calypso Selectah (Sound System).

Možda neće biti torte i sendviča, ali jedno je sigurno – biće ,,ludilo totalno"!

Kao najavu rođendanskog ska partija koji pripremajuza 7. februar, Samostalni referenti su objavili i novi spot za pesmu ,,Žene i vino"​!

 

Spot je dostupan u nastavku:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=2SMiIfD926o|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Novi spot za pesmu ,,Žene i vino"

 

 

Ulaznice za rođendanski koncert Samostalnih referenata dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 300 dinara. Pred koncert, na ulazu u Božidarac, ulaznice će koštati 400 dinara.