Home

VESTI

Nežni Dalibor u Gun Clubu 10. marta

No Comments Koncerti

Nežni Dalibor u Gun Clubu 10. marta

Objavljivanjem drugog albuma "Normalan život" (Odličan hrčak, 2011), Nežni Dalibor je pobrao simpatije velikog broja poklonika novog domaćeg zvuka.

Uz drugačije tonove nego na debi izdanju "Sredstva i veštine", Dalibori na koncertima stvaraju sasvim novu atmosferu za koju je Gun Club možda i najbolje mesto u gradu.

 

Nežni Dalibor će u Miloša Pocerca 10 nastupiti u subotu 10. marta, a svim njihovim poštovaocima, Gun Club poklanja BESPLATAN ULAZ do 23.30. Nakon toga, ulaznice će se naplaćivati simboličnih 200 dinara.    

"Muzički se stvar nije puno promijenila. Nežni Dalibor i dalje praše žestoko. Na trenutke vuku na punk, na trenutke na noise, pa onda malo bljesne garažni rif ili čak i pop dionica, a provuče se tu i surferska tema. Nežni Dalibor – majstori koji te ne mogu ostaviti ravnodušnim bilo da ih slušaš doma, a pogotovo na koncertu." (Potlista, 2011)

 

 

 

Nežni Dalibor na Exit etiketi
Nežni Dalibor na Exit etiketi
 

"Produkcija, koju je ponovo radio Boris Mladenović, je bila usmerena na to da što bolje prenese ubojitost koju Nežni Dalibor neosporno poseduje uživo." (Jelena Maksimović, Jelen Top 10, 2011)

 

NEŽNI DALIBOR @ GUN CLUB
Subota 10. mart, 22.30

Ulaz je do 23.30 BESPLATAN!

Posle 23.30 karte će se naplaćivati 200 dinara!