Home

VESTI

Najavljen Van Gogh koncert!

No Comments Koncerti

Van Gogh 28. novembra u Areni

Produkcijska kuća „Executive pro“ i grupa Van Gogh danas su održali konferenciju za novinare na kojoj su saopštili detalje u vezi sa koncertom koji će ovaj bend upriličiti u subotu, 28. novembra u 21h u "Beogradskoj Areni".

Zadovoljni što će posle dve i po godine ponovo napraviti veliki koncert u ovom prostoru, Đule, Srba i Cvika proglasili su ovaj 28. novembar – Danom publike.

“Van gogh” će svirati pesme iz svih faza karijere, uključujući hitove "Tragovi prošlosti", "Neko te ima noćas", "Mama", "Opasan ples", "Kolo", "Spisak razloga", kao i pesme sa aktuelnog albuma "Lavirint" – "Nek' te telo nosi", "Kad znam da ne voliš me","Kidaš moj svet", "Meni nije ni do čega" i druge.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji na biletarnici "Arene", Bilet servisu i u prodavnicama "Mamut stores". Karte za parter koštaju 1.000 dinara, dok se cene karata za tribine kreću od 1.200 do 1.600 dinara.

 

 

Van Gogh 28. novembra u Areni

Prvih 1.500 fanova koji kupe karte za parter moći će da uđu u fan pit i budu u neposrednoj blizini grupe. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija ekskluzivni DVD sa dokumentarnim filmom o nastajanju albuma "Lavirint".

Film je sniman u Beogradu i Los Anđelesu.