Home

VESTI

Nadeah Miranda u Beogradu!

No Comments Koncerti

Nadeah Miranda u Beogradu!U okviru evropske turneje,nakon koncerata  u Francuskoji, pevačica čuvenog sastava Nouvelle Vague – Nadeah Miranda posetiće Beograd sa svojim bendom.

Nastup je zakazan u klubu Ilegala (prostor bivše Industrije na platou kod filozofskog fakulteta) na kome će promovisati svoj prvi solo album koji je izašao krajem septembra 2011.

 

Nakon veoma uspešnih  koncerata Nouvelle Vague u Beogradu krajem 2009.godine,kada je prostor bivšeg bioskopa Odeon rasprodat dva dana za redom, tada još uvek novi  član benda , pevačica Nadeah Miranda, bila je definitivno najveći utisak koncerta, kada je svojom harizmatičnom pojavom i zavodljivim nastupom beogradsku publiku ostasvila bez daha.

 

 

 Nadeah Miranda u Beogradu!

Nadeah Miranda u Beogradu!

 

Nadeah je kao i Zaz počela svoju muzičku karjeru uličnim nastupima u Parizu i Londonu gde osniva svoj prvi bend LoveGods sa kojim nastupa kao predgrupa  Nik Kejvu i Franc Ferdinandu. Posle ovog uspeha i izlaska iz anonimnosti  uličnog svirača, Nadeah se vraća u Pariz i počinje saradnju sa Nouvelle Vague koji joj donosi svetsku slavu.

Nakon velikih uspeha sa Nouvelle Vague, Nadeah se odlučuje na najveći izazov do sad, pokretanje sopstvenog projekta.

 

 

 Nadeah Miranda u Beogradu!

Nadeah Miranda u Beogradu!

 

Njen solo album koji donosi mešavinu fracuskog folka,psihodelije i autobiografskih tekstova poput Pinot Noir & Poetry for Breakfast, bice jos jedno novo iskustvo za beogradsku publiku…

Koncert će biti održan u petak 4. novembra u klubu Ilegala, cena karte je 500rsd i moze se kupiti u pretprodaji u knjizari Plato.