Home

VESTI

Mystic Stylez, X-Coast, Фake Super, Nikola Vemić u klubu DOT ovog vikenda!

No Comments Koncerti

Mystic Stylez, X-Coast, Фake Super, Nikola Vemić u klubu DOT ovog vikenda!U samom centru grada, na adresi Francuska 6, ove nedelje se zakuvavaju tri ozbiljne žurke. Reč je naravno o klubu DOT gde vas i ovog četvrtka, petka i subote čeka nabolji provod u gradu.
  
Četvrtak, 13. novembar, donosi žurku popularne Mystic Stylez ekipe, a njihov specijalan gost ovog četvrtka biće X-Coast! Domaćini večeri su niko drugi do Jackie Dagger i Feloneezy, a od DJ seta ovih momaka možete očekivati prevashodno house, grime i footwork klupsku muziku. Parti počinje od 23h.
 

Petak, 14. novembar, donosi još jednu „Smoking Beats“ žurku uz klaberima dobro poznata DJ imena Фake Super i byp_! Ovaj duo obećava još jednu nezaboravnu žurku uz r’n’b, hip-hop, dancehall, garage i house hitove, a ulaz će biti besplatan do ponoći, nakon čega će cena ulaznice u klub iznositi 200 dinara.

U subotu, 15. novembra, za DJ pultom biće fantatični trio u sastavu: Nikola Vemić, Kinetik i Sale L. Posetioci neka se pripreme za celonoćno plesanje na podijumu uz kombinaciju disco, deep i haus gruvova, a vrata kluba će za sve klabere željne dobrog provoda biti otvorena već od 23h.

 

 

 Mystic Stylez, X-Coast, Фake Super, Nikola Vemić u klubu DOT ovog vikenda!

Mystic Stylez, X-Coast, Фake Super, Nikola Vemić u klubu DOT ovog vikenda!

Photo by Vladimir Miladinovic

 

 

Klub DOT je novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, DOT svakog četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

Klub DOT
Francuska 6
+38163329519
www.facebook.com/dot.belgrade