Home

VESTI

Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

No Comments Koncerti

Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonuYEDO GIBSON I VASCO TRILLA će nastupiti pred beogradskom publikom u okviru Muzičkog zagrevanja za filmski festival Slobodna zona u četvrtak, 30. oktobra u 21 čas u Kulturnom centru REX!  
    
Brazilski saksofonista, Yedo Gibson, koji već skoro deceniju živi i radi u Amsterdamu dobro je poznat beogradskoj publici. Sa grupom Sol 6 je pre dve  godine zatvorio Ring Ring festival, a prošle godine u okviru ImprovE 2.7, zatvorio BELEF svirajući sa muzičarima iz Beograda i Budimpešte.
  

Tokom  jula je imao odličan solo nastup u bašti Kulturnog centra “Dragstor”, a u decembru prošle godine i veoma zapažen nastup u REXu.

 

Gibson je pre godinu dana u Barseloni upoznao portugalskog bubnjara Vasco Trilla-u, sa kojim je već nakon prvog zajedničkog koncerta odlučio da snimi album i nastavi saradnju. Akustični set ovog moćnog dua će početi u 21h, a oni najavljuju neočekivane zvučne senzacije i kompaktnu svirku u isto vreme. Brazilac iz Amsterdama i Portugalac iz Barselone, odlična priprema za jubilarnu Slobodnu zonu!

 

 

 Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

 

 

Karte se mogu kupiti po ceni od  200 dinara, na dan koncerta u KC REX.

Tizeri:
www.youtube.com/watch?v=3Ulp65QmFTU
www.youtube.com/watch?v=E_p9hUIo9gg

MUZIČKO ZAGREVANJE ZA SLOBODNU ZONU!
četvrtak, 30. oktobar, 21:00, Kulturni centar REX, Jevrejska 16

 

Vidimo se u Slobodnoj zoni!