Home

VESTI

Muzička želja Stivena Sigala

No Comments Koncerti

Muzička želja Stivena SigalaKako je junak akcionih filmova lično tražio, kao predgrupa Stivena Sigala i njegovog bluz benda u Sava Centru 24. juna, nastupaće domaća grupa Texas  Flood!
 
Grupa Texas Flood je nastala pod uticajem legendarnih Stevie Rai Vaughan, Jimi Hendriks, Gov't Mule i Led Zeppelin i već deset godina neguje žestok gitarski bluz rok!
  

Ovaj power-trio iza sebe ima blizu 1000 svirki, a 2009. je svirao i kao predgrupa čuvenog teksaškog benda ZZ Top u Beogradskoj areni pred 10 000 ljudi.

Texas Flood ima reputaciju visoko energičnog, glasnog i ponosnog bluz rok benda sa velikim brojem posvećenih fanova.

Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom i grupom Texas Flood  nastupiti u Sava centru, 24. juna su u prodaji po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.   
 
Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

 

 

 Muzička želja Stivena Sigala

Muzička želja Stivena Sigala

 

 

Trenutno radi na trećem albumu ali pre toga, u junu i julu, odlučio je da obiđe Evropu a na njegovom putu naći će se i Beograd!

Ne propustite jedinstvenu priliku da ga uživo vidite u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona!

 

Steven Seagal "Dark Angel" – at Belgrade, Sava centar on 24th of June 2014

 

Texas Flood – Up & Down – Live @ Klub Fest, 19.April 2014