Home

VESTI

Moby nastupa posle Amy Winehouse

No Comments Koncerti

Moby nastupa posle Amy WinehouseOrganizator Avalon produkcija i menadžeri Ejmi Vajnhaus i Mobi postigli su dogovor po kom zvezda večeri Ejmi nastupa prva, a Mobi posle nje.

 

Vreme koje je organizator predvideo za nastup Ejmi oko pola sata posle ponoći nije odgovaralo pevačici uz obrazloženje da je to prekasno za nju.

 

Organizatori su ponudili zamenu termina sa Mobijem na šta se menadžment Ejmi Vajnhaus prvo dvoumio, a onda u subotu poslepodne finalno prihvatio.

 

Pre Ejmi, na velikom koncertnom spektaklu u subotu 18. juna na Kalemegdanu, od 19:30 do 22:30 nastupaće regionalni bendovi Elemental, Zemlja gruva i Bei The Fish sa Karolinom Gočevom.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Ll7UFxqI2pM|width=450|height=364{/mgmediabot2}
  Amy Winehouse – You Know I'm No Good

 

 

Već od 18h publiku će zagrejati DJ Selecter From Venice, dok će ceo muzički program na koncertnom spektaklu "Tuborg Ultimate Summer" u subotu 18. juna na Kalemegdanu, trajati oko 8 sati.

 

Tehnički, nova Mobijeva turneja dosad je najzahtevnija kada je scenska rasveta u pitanju, pa će tako 144 različita svetlosna uređaja kreirati veoma uzbudljivo otvaranje, ali i brojne druge vizuelne senzacije upotpunjene velikim video ekranima na bini širokoj 50 metara u produkciji kompanije "Studio Berar", koja će, pored beogradskog, realizovati i ovogodišnji Mobijev nastup na bugarskom festivalu "Spirit of Burgas".

 

 

Amy Winehouse

Amy Winehouse

 

 

Ulaznice za koncertni spektakl "Tuborg Ultimate Summer" na kom će 18. juna nastupiti Ejmi Vajnhaus i Mobi, mogu se nabaviti po cenama od 3.300 dinara za Parter 2, 3.800 dinara za Parter 1 i 4.500 dinara za Fan Pit.

 

 

Izvor:

B92.net