Home

VESTI

Mini turneja sa maxi učinkom

No Comments Koncerti

Mini turneja sa maxi učinkom

Popularna regionalna underground rock’n’roll atrakcija beogradski sastav Disciplin A Kitschme imaće u razmaku od sledećih mesec dana solidno popunjen koncertni kalendar.

Disciplin A Kitschme će tako nastupiti 24. aprila na PEN Festivalu u maÄ‘arskom gradu Pecs (Pečuj), zatim 2. maja u slovenačkom pograničnom gradiću Nova Gorica (Klub Mostovna), 15. maj je rezervisan za nastup u OKC Abrašević u Mostaru, 16. maj u Domu Mladih (Skenderija) u Sarajevu, da bi potom grupa krenula put Hrvatske, gde će 22. maja nastupiti u Opatiji, na alternativnom festivalu Opatijske Barufe i sutradan 23. maja u Zagrebu, u klubu Boogaloo.

Lider Discipline Koja inače je ovih dana u studiju Digimedija završio produkciju novog albuma sastava Zerkman Big Bang (koga čine bivši Disciplinin trubač Zerkman i ritam sekcija KKN Vlada i Bane), a takoÄ‘e privodi kraju video i audio montažu svog projekta „Funk-I-Lastiš Crnog Zuba“, sastavljenog od 5 jam sessiona, održanih tokom 2004 u beogradskom klubu Akademija, na kojima su, pored Koje koji je svirao gitaru, učestvovali članovi grupa Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Darkwood Dub, Eyesburn, RTS Jazz Orkestar, El.Org, Partibrejkers, Svitanje, Jarboli…

 

 

Mini turneja sa maxi učinkom