Home

VESTI

Mimi Mercedez @ Drugstore

No Comments Koncerti

Mimi Mercedez @ DrugstoreMIMI MERCEDEZ tradicionalno okupljanje ljubitelja najjačeg gasa u Dragstoru 21. oktobra. Ko od vas nije video nastup Mimi Mercedez?

  

Gosti Dragstora koji jesu kažu da je reč o neponovljivom događaju, najautentičnijem i najenergičnijem nastupu koji Beograd nudi trenutno. Mimi je za ovu subotu spremila mnogo iznenađenja kao što su specijalni gosti i novčana nagrada za ekipu koja se bude najbolje izđuskala.

  

Publici na Fejsbuku upućen je poziv da odabere pesme koje će Mimi da izvodi 21. oktobra u Dragstoru. Više informacija o svim akcijama možete da nađete na FACEBOOK EVENT-u, a evo i poziva od Mimi lično:

 

Došlo je vreme da ponovimo sada već tradicionalno okupljanje ljubitelja najjačeg gasa u hramu Miminog repa, klubu Drugstore. Velika napuštena fabrika je nešto što bi BFOĐ* uvek izabrale pre separea, svetla i gomile lepo sređenih ljudi kojima je više neprijatno nego što uživaju u izlasku. Ovo je mesto gde se dolazi da se utopi u masu sličnu sebi koja je došla da se iskače, izdere, izigra, jednom rečju – izdivlja. Ovo je muzika koja daje povod za loženje i kurčenje, ali i za bleju i opuštanje. Ovo je događaj od najvažnijeg kulturnog značaja za omladinu u Beogradu.

 

 

 Mimi Mercedez @ Drugstore

Mimi Mercedez @ Drugstore

 

 

22h slikanje i potpisivanje
00h početak koncerta
02h početak aftera

IZDOMIMIRAJTE!
Mimi Mercedez – Finansijski Fetiš

KARTE
200din – cena regularne karte za najbrže fanove
400din – cena regularne karte
600din – cena regularne karte na ulazu
1000din – cena VIP ulaznice*

*VIP ulaznica podrazumeva:
– obezbeđeno mesto u prvom redu koji će biti fizički odvojen od ostatka publike
– CD sa posvetom
– besplatan ulaz na after

Pratite Drugstore Facebook i Instagram.
www.drugstorebeograd.com