Home

VESTI

Mikser: Otkazan koncert grupe TIME

No Comments Koncerti

Mikser: Otkazan koncert grupe TIMEMikser House sa žaljenjem obaveštava javnost da je prvi put u svojoj istoriji prinuđen da 10 dana pred koncert, i uz više od polovine rasprodatog kapaciteta, otkaže događaj koji je trebao da bude upisan u muzikčku istoriju kao veliki povratak legendi rokenrola.

  
Dugo očekivani spektakl – ponovno okupljanje grupe Time u originalnoj postavi, posle četrdeset godina, u ovom trenutku ipak nije moguć.

   

Uprkos čvrstom dogovoru koji je postignut još u junu tekuće godine, očigledno je da sile koje su svojevremeno razdvojile kultni jugoslovenski bend, ni nakon četiri decenije nisu izgubile na snazi.

 

Koncert zakazan za 16. septembar u Mikser House-u, se zbog nesuglasica i razdora unutar benda otkazuje, uprkos svim finansijskim i svakim drugim naporima koje su organizatori uložili da do otkazivanja koncerta ne dođe.

 

Izvinjavamo se našoj vernoj publici i obaveštavamo vas da povraćaj novca za kupljene karte možete izvršiti od četvrtka, 8. septembra, i to na prodajnom mestu Gigs Tix-a na kome ste kupili kartu.

 

 

 Mikser: Otkazan koncert grupe TIME

Mikser: Otkazan koncert grupe TIME

 

 

Takođe, kako ljubitelji rock n rolla ne bi billi uskraćeni uživanja u dobroj muzici, istog datuma, 16. septembra, sa početkom u 21 čas, u Mikser House-u će se održati koncert posvećen najvećem rok gitaristi svih vremena, Džimiju Hendriksu. Najpoznatiji power blues bend na našim prostorima, Texas Flood, sa gostima iznenađenja, održaće tog dana tribute koncert u znak obeležavanja 46 godina od smrti slavnog gitariste. Više informacija o tom koncertu biće uskoro dostupno na zvaničnom sajtu Mikser House-a.

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.
 
Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.