Home

VESTI

MARČELO & BAND u petak obeležavaju 20 godina na sceni koncertom i u Nišu!

No Comments Koncerti

Marko Šelić Marčelo će sa svojim kompletnim bendom održati samostalni koncert u Nišu, u okviru turneje kojom ove godine obeležava 20 godina na sceni u petak, 8.decembra u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), sa početkom u 21h. 

MARČELO & BAND LIVE at NIŠVILLE 2015

Nakon sjajnog i izuzetno dobro posećenog koncerta u Zagrebu 29.novembra, u nastavku jubilarog dela turneje za jesen 2023, Marčelo će nastupiti 5.decembra u Beogradu, u Kombank Dvorani, a posle tri dana u prestonici južne Srbije.

Neposredno pred koncert u Nišu, Marko Šelić Marčelo je izjavio:

“U ime celog benda, pozivam našu publiku iz Niša i okoline na ovaj dvočasovni koncert, jer poslednjih godina kod vas smo svirali ili na festivalima ili u skraćenom sastavu, dakle manja minutaža ili manje ljudstva. To su sve sasvim solidne verzije našeg šoua i sviramo ih iz sve snage, naravno, ali celovečernji koncert u punom sastavu je druga vrsta doživljaja i jako se radujemo ovoj prilici. Biće tu i novijih i starijih pesama, jedna lepa ekskurzija po dosadašnjem opusu. Nešto poput retrovizora: pogled na pređeni put, na ovih dvadeset godina od prvog albuma do danas, slavljenje jubileja s publikom pre no što počnemo rad na novim stvarima i vidimo kuda staza dalje vodi.” 

Postava koja će nastupiti u petak, 8.decembra u klubu Oxygen u Nišu: Marko Šelić Marčelo (vokal), Nevena Glibetić Nensi (vokal), Rade Sklopić Raid Kyu (gramofon, klavijature), Aleksandar Jovanović Šljuka (vokal, klavijature), Filip Krumes (violina), Max Kochetov (saksofon), Aleksandar Cvetković Drama (bubanj) i Marko Fabry (bas).

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 rsd do petka, 8.decembra do 15h na prodajnim mestima: Caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17 i Clock Travel – Trg Republike 6. Od 20h, na ulazu u klub Oxygen, cena karte iznosiće 1.500 rsd! 

FLASHBACK 

Napomena: 

U zimskom periodu klub Oxygen radi sa smanjenim kapacitetom (u funkciji je samo unutrašnji deo kluba), tako da je broj ulaznica limitiran!

https://www.instagram.com/p/CzNRitboahM/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://m.facebook.com/events/875078104009000?mibextid=Nif5oz
https://www.instagram.com/marcelodefacto/
https://www.facebook.com/marcelodefacto/
https://headliner.rs/kako-su-se-marcelo-i-zagreb-ponovo-zaljubili-jedno-u-drugo-fotoreportaza/ 

Foto: Nebojša Babić / Marčelo promo 

 

Tags: