Home

VESTI

Let’s part in style – Chinawoman (Berlin)

No Comments Koncerti

Let’s part in style – Chinawoman (Berlin)Zbog ogromnog interesovanja i rasprodatog koncerta u roku od samo tri dana, objavljujemo dodatni koncert sastava Chinawoman. Koncert će biti održan u četvrtak 03.12. u 21h. Domaća muzička podrška: Ilija Ludvig
  
Uvek kada je bila tu, koncerti su bili rasprodati i za pamćenje. Sada, nakon dve godine dolazi prvi put nakon poslednjeg objavljenog albuma Let’s part in style i nakon serije koncerata širom Evrope.
  

Michelle Gurevich, Kanađanka ruskih korena, sa adresom u Berlinu, od majke balerine, svojim predivnim glasom niz godina unazad popunjava prostor između melanholije i sreće, rušeći žanrovske granice muzikom koju stvara. Jedan od najlepših i najdirljivijih odgovora na građanske demonstracije u Istanbulu pre par godina možemo naći u pesmi Kiss in Taksim square koju je direktno posvetila okupljenima u glavnom gradu Turske.

 

 

 Let’s part in style – Chinawoman (Berlin)

Let’s part in style – Chinawoman (Berlin)

 

 

U četvrtak, 3. decembra dolazi sa svojim bendom i kao što su Blue eyes unchanged, sigurni smo da se ni Chinawoman nije promenila u nameri da nas povede do najdubljih i najtananijih emocija te zimske noći.

Karte za koncert su rasprodate!

Četvrtak, 03/12/2015, 21 : 00     
Chinawoman (Berlin)