Home

VESTI

Leprous (Nor) u Domu Omladine

No Comments Koncerti

Leprous (Nor) u Domu OmladineNorveški sastav LEPROUS nastupiće 23. oktobra u Domu omladine Beograda. Norvežani, oduševljeni prethodnim koncertima pred srpskom publikom, sviraće u Beogradu po četvrti put, i to u okviru turneje na kojoj promovišu svoje novo remek-delo „The Congregation“ koje je dobilo fantastične kritike širom sveta.
 

Naravno, Leprous neće zaboraviti na svoja prethodna tri izdanja, te će ovi fantastični muzičari izdvojiti vreme i za nešto starije numere koje domaći fanovi svakako vole.

   

„Jedva čekamo koncert u Beogradu, srpska publika nas uvek lepo dočeka“, poručuju iz ovog sastava koji važi za jedan od najuigranijih danas, satkan od fenomenalnih muzičara.

Leprous rade od 2001. godine i sviraju originalnu verziju progressive rock/metal muzike, kojom su oduševili mnogobrojne kritičare i fanove širom sveta. Na četvrtom beogradskom koncertu će im se pridružiti zemljaci Sphere i Rendezvous Point, tako da je jasno da će srpska publika imati prilike da prisustvuje pravom spektaklu u Domu omladine.

 

 

 Leprous (Nor) u Domu Omladine

Leprous (Nor) u Domu Omladine

 

 

Ulaznice se mogu kupiti u muzičkoj prodavnici Felix i Miners pubu u Beogradu kao i u Mungos šopu u Novom Sadu po ceni od svega 1.400 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 1.800 dinara.

www.youtube.com/watch?v=0G9Qd_84YZs