Home

VESTI

Kraak&Smaak stiže sa novim albumom!

No Comments Koncerti

Kraak&Smaak stiže sa novim albumom!Kraak&Smaak stiže sa novim albumom koji će prezentovati u Beogradu. Holandska atrakcija održaće koncert na Kalemegdanu u punom sastavu gde će publika moći da uživa u pesmama sa novog albuma “Chrome waves”, kao i u dobro poznatim hitovima
    

Wim Plug, Mark Kneppers i Oscar De Jong su Kraak&Smaak, producentski trojac iz Holandije koji stiže u Beograd, tačnije na Kalemegdan na letnju scenu kluba BitefArtCafe ovog četvrtka (4.septembar). Međutim, Kraak&Smaak ovaj put u Beograd dolazi u punom sastavu od šest članova i kako pišu mnogi magazini, u pitanju je bend čije izvođenje uživo mora da se čuje.
  

Ova muzička atrakcija ne voli da se svrstava u jedan pravac, što definitivno nije ni moguće. Ipak, najbolji opis bi bio eklektična fuzija fanka i daunbita, odnosno džezom potkovani haus i elektropop. Nastupali su na najvećim festivalima kao što su Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami's Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, a posebno im je drag nastup na domaćem Exit festivalu.

“Očekujemo da nastup u klubu BitefArtCafe bude “hrskav i ukusan”, baš kao što kaže naziv našeg benda. Biće to jedno lepo intimno muzičko iskustvo,” rekao je Wim.

Na koncertu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, bend će uživo izvesti svoje hitove sa prethodnih albuma, poput Squeeze me i Dynamite, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Međutim, čuće se i numere sa poslednjeg albuma, kao što su“The Future Is Yours” koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

 

 

 Kraak&Smaak stiže sa novim albumom!

Kraak&Smaak stiže sa novim albumom!

 

 

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim Srbija i putem njihovog sajta, kao i u klubu BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan od 10-21h. Online prodaja

Facebook event

Sajt event: www.bitefartcafe.rs/naslovna/kraak-smaak-0409/
YouTube: www.youtube.com/watch?v=AYeTwfyx0nw

Dodatne informacije,
063.594.294
063.594.054
011.3229.822

Web:

www.bitefartcafe.rs
www.facebook.com/bitef
www.twitter.com/BitefArtCafe