Home

VESTI

Koncertni vikend Slaptrapa i Stuttgart Onlinea

No Comments Koncerti

Koncertni vikend Slaptrapa i Stuttgart OnlineaObaveštavamo vas da će Slaptrap i Stuttgart Online ovog vikenda održati dva zajednička koncerta. U  petak, 26. marta, nastupaju u Domu omladine u Kragujevcu, a u subotu, 27. marta, u klubu Feedback u Nišu.

Novosadski bend Slaptrap nedavno je objavio maksi singl Prokrastinacija koji je dostupan za besplatan download kao prvo izdanje u okviru online etikete Popboksa – SILOS.

Pored naslovne numere, izdanje sadrži i dva remiksa singla Prokrastinacija (koje su uradili Flip i Esk), te remiks pesme Ljubavna (koji je uradio Shpira) sa njihovog debi albuma Mlad i perspektivan. 

 

Slaptrap je novosadski funk bend osnovan 2003. godine. Krajem 2008. objavili su svoj prvi album Mlad i perspektivan, kao četvrto izdanje u ediciji Nova srpska scena. Za prvi singl, pesmu Komentator, snimljen je spot, a i ostala dva singla – Ja nisam lenj i Ljubavna su se odlično kotirala na domaćim top listama.

Trio Slaptrap, specijalno za ovo izdanje, evoluirao je u kvartet: Ivan Karanović (synth, vokal), Nikola Trebovac (gitara), Slobodan Đinić (bubnjevi) i Filip Vlatković (bas gitara). Pored standardne ekipe, ispomoć u borbi sa prekrobrojnim instrumentima pružio je Filip Vlatković, i ta pojava nije iznenadila nikoga. Vlatković je, kao i do sada, zadužen za kompletnu produkciju snimaka benda. 

 

 

Koncertni vikend Slaptrapa i Stuttgart Onlinea

 Koncertni vikend Slaptrapa i Stuttgart Onlinea

 

 

Spisak pesama:
   1. Prokrastinacija
   2. Prokrastinacija (Esk 'Kamen yo head' remix)
   3. Prokrastinacija (Flip 'Kao da je moj bend svirao' remix)
   4. Ljubavna (Shpira remix)

Stuttgart Online trenutno aktivno rade na promociji svog debi albuma Radost svakom domaćinstvu koji je izašao u oktobru prošle godine, u okviru edicije Nova srpska scena.

Grupa postoji od 2006. godine u sastavu: Bojan Slačala (bas i glas) i Marko Barišić (bubnjevi i glas). Web magazin Popboks (www.popboks.com) ih proglašava za najbolje debitante 2007. godine. Njihovi samizdat singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio listama. Bitni nastupi u biografiji su EXIT 2007 i 2009, Art & Music festival u Puli 2008, kao i veliki broj nastupa u regionu: Novi Sad, Zrenjanin, Pančevo, Niš, Zagreb, Velika Gorica, Skoplje, Kumanovo…
 
 
Bitne internet adrese:
www.digimedia.rs
www.myspace.com/slaptraptrio

www.myspace.com/stuttgartonline