Home

VESTI

Koncert YU Grupe okuplja naše Rokenrol legende!

No Comments Koncerti

Koncert YU Grupe okuplja naše Rokenrol legende!

Legendarna YU Grupa sa reputacijom jednog od najdugovečnijih sastava sa ovih prostora, za koncert u Novom Sadu najavljuje repertoar u skladu sa nazivom koncerta "45 godina čistog rokenrola"!

 

Publici će  pružiti retrospektivu pesama koje su obojile muzičku scenu ovih prostora a, jedinstvena harizma uz uvek autentičan scenski nastup članova benda, nesumljivo ukazuju na koncert koji će zadovoljiti apetite novosadske rokenrol publike svih generacija.
 

Kontigent ulaznica po promotivnoj ceni za koncert YU Grupe zakazan za 02. april u novosadskom SPENS-u je rasprodat, ali, samo sutra 08. marta će svi kupci ulaznica imati specijalnu priliku da za kupljene dve ulaznice za, treću za parter dobiju na poklon.

 

 

 Koncert YU Grupe okuplja naše Rokenrol legende!

Koncert YU Grupe okuplja naše Rokenrol legende!

 

 

Na koncertu je najavljeno i gostovanje Zorana Kostića Caneta, kao i Nebojše Antonijevića iz Partibrejkersa, a publika će pozdraviti i starog saradnika YU Grupe, Nikolu Čuturila Čuturu, kantautora i bivšeg člana benda Riblja Čorba, koji potpisuje tekstove za čak šest pesama sa novog albuma YU Grupe “Evo stojim tu”, čije ćemo pesme premijerno čuti na koncertu u Novom Sadu. Biće tu i Dušan Kojić Koja, koji je sa Disciplinom Kičme​, još 1986. godine snimio čuvenu obradu legendarne “Čudne šume”…

 

 

Koncert YU Grupe okuplja naše Rokenrol legende!

Koncert YU Grupe okuplja naše Rokenrol legende!

 

 

Jedinstvena je prilika da na jednom mestu vidimo i čujemo toliko legendarnih muzičara ciji se uticaj oseća na prostorima cele bivse Jugoslavije, a Žika Jelić je na tu činjenicu dodao:

 

“Dokazali su se i pokazali u kulturnom i muzičkom segmentu kada je u pitanju Rokenrol. Počeli su da se bave muzikom pre svega iz ljubavi koju osecaju prema Rokenrolu, a tek kasnije je taj izbor postao životni poziv. Niko od njih nikada nije bio nedosledan radi materijalne dobiti i profita, već su se bez kompromisa držali ideala. Na koncertu želimo sa publikom da podelimo emociju i odnos koji delimo iza scene, da se vidi jedinstvo, prijateljstvo i komunikacija koju ćemo na bini preneti kroz muzički izraz. Zadovoljstvo je što primećujem sve više raznih muzičara koji sviraju zajedno na koncertima, okupljeni oko jedne ideje i ljubavi prema muzici.

 

Novi Spot YU Grupe za pesmu “Panika”:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ATU4R42s73U|width=450|height=364{/mgmediabot2}

YU Grupa – “Panika”

 

 

Ulaznice za koncert YU Grupe u novosadskom SPENS-u iznose 1250 rsd za parter i za tribine a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, Eventim-a kao i na blagajni SPENS-a, dok se u online prodaji mogu naći preko sajtova gigstix.com i eventim.rs . Za ulaznice će se na dan koncerta izdvajati 1400 rsd.