Home

VESTI

Koncert Buena Vista

No Comments Koncerti

Vreli ritmovi, kubanski ples, egzitične lepotice i muzika iz snova predstaviće se publici u Beogradskoj areni 03. aprila na koncertu grupe Pasion DE BUENA VISTA.

 

Grupu predvodi 61-ogodišnji Tomas Sančez koji je 80-ih godina prošlog veka ušao u legendu sa čuvenim Kompaj Segundom. Na putovanju na kome su održali 50 koncerata, stvorena je poznata numera ‘Ćan, ćan'. Sa ovim hitom Kompaj Segundo je otputovao u SAD 1989. i potpisao ugovor sa jednom velikom izdavačkom kućom.

 

Tomas Sančez je jedina osoba kojoj je zbog dubokog prijateljstva sa Kompajem Segundom dozvoljeno da izvodi ovaj svetski hit bez naknade autorskih prava. Članica grupe je u čuvena Maida Kastaneda, koja je često nastupala sa legendom kubanske muzike, Ibrahimom Fererom.

 

Na sceni Beogradske arene publiku očekuje 8 neverovatnih plesača, tri izuzetna pevača, mnoštvo originalnih kostima, 10 članova benda "La Idea" i tri prateća vokala.

 

 

Muzika koja danas može da se čuje na proputovanju po Kubi je sinteza instrumentalizovanih afričkih ritmova i španskih kupleta.

 

 

 

Organizator: Arena Beograd