Home

VESTI

Konačno VNV Nation!

No Comments Koncerti

Konačno VNV Nation!

Koncert grupe VNV Nation održaće se u subotu, 12. decembra u Domu omladine Beograda.

Sastav VNV Nation u Beogradu nastupa u okviru aktuelne turneje na kojoj promovišu njihov novi, sedmi po redu studijski album “Of Faith, Power And Glory”.

Irsko – engleski duo VNV Nation (Ronan Harris – produkcija, muzika i tekstovi i Mark Jackson – bubnjevi) postoji već 19 godina i jedan su od najautentičnijih sastava na svetskoj alternativnoj muzičkoj sceni.  

Njihov jedinstveni zvuk, koji je stvorio podžanr futurepop, kombinacija je savremene elektronike, EBM-a, alternativne plesne muzike sa nadahnutim, inspirativnim tekstovima i emotivnim vokalom, a obuhvata veoma širok opseg od žestokih plesnih numera, do lako pamtljivih balada i simfonijskih orkestracija.

 

Konačno VNV Nation!

 

VNV Nation su poznati po izuzetno energičnim nastupima uživo i njihovi koncerti predstavljaju nezaobilazan događaj za sve njihove fanove, ali i za sve ljubitelje bendova kao što su Front 242, Nitzer Ebb, ali i Placebo, New Order ili Depeche Mode.

Publika na koncertu u Domu omladine imaće priliku da, pored starih stvari dobro poznatih svima koji prate njihov rad, presluša i numere sa njihovog do sada najboljeg albuma “Of Faith, Power and Glory” koji se u evropskim prodavnicama ploča pojavio 19. juna. Ovo izdanje, predstavljeno na nizu posećenih koncerata u okviru njihove evropske i severno američke turneje, kao i na brojnim festivalima, debitovalo je po objavljivanju na visokom petom mestu liste dance/elektronskih albuma uticajnog muzičkog magazina Billboard gde se u samom vrhu našlo u društvu pop atrakcije Lady Gaga tj. njenog albuma “The Fame”.

 

Kritika je ovu ploču opisala kao “duševnu i himničnu, ali ipak sirovu i beskompromisnu u pojedinim trenucima”. Od numera sa albuma “Of Faith, Power and Glory” izdvajaju se “The Great Divide” (http://www.youtube.com/watch?v=VCUJdtRLiG8) i “In Defiance” (http://www.youtube.com/watch?v=AnYLczEsKLA) koje se s punim pravom mogu opisati kao future pop koji će vas svojim zaraznim ritmom pozvati na ples ali i na razmišljanje!

Kao predgrupa na koncertu sastava VNV nation u Domu omladine nastupa nemački electro/futurepop sastav Head-less.

Koncert počinje u 21 čas.
 
Cena karte za koncert grupe VNV Nation koji će se održati 12. decembra u Domu omladine Beograda u pretprodaji je 1500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine, u Bilet servisu, kao i preko Eventim online prodaje (http://www.eventim-yu.com).

 

{xtypo_rounded1}Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj koncert. Delimo Vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"VNV Nation"

{/xtypo_rounded1}

 

 

Saznajte više o sastavu VNV Nation:

http://www.vnvnation.com/
http://www.myspace.com/vnvnation
http://www.youtube.com/channelvnv