Home

VESTI

KKN u klubu Feedback u Nišu!

No Comments Koncerti

KKN u klubu Feedback u Nišu!U okviru svoje predstojeće mini turneje u Srbiji, beogradski kultni rock sastav KANDA, KODŽA I NEBOJŠA održaće nakon dužeg vremena samostalni koncert u Nišu, u petak, 27.decembra u klubu Feedback, od 22:30h!
 
Uz prepoznatljive numere sa prethodnih albuma, ovom prilikom će KKN promovisati i novi singl “Sve je stalo (u r’n’r)“, koji ujedno najavljuje i novi album čije se zvanično izdanje očekuje na proleće 2014.
 

Link za novi spot / singl.

Video su realizovali Raško Miljković, Darja Pačevski i Sašo Štih – grupa kreativnih mladih ljudi, koju je, i ovoga puta u ulozi producenta, okupio Lazar Sakan, kreativni menadžer kompanije New Moment.

Koncipiran kao road movie ili rokenrol movie čija je usputna stanica, ne slučajno, Piran, „dragulj slovenačke obale“, ali i rodno mesto velikog italijanskog kompozitora Đuzepea Tartinija, koji je presudno uticao na tadašnju evropsku muzičku scenu, spot je prevashodno izraz jedne od ključnih poruka rokenrola – „biti slobodan“, čak i po cenu toga da se bude „razbijen“. Piran se u njemu pojavljuje kao simbol idealnog prostora u kome je sve stalo, ali i iz koga sve kreće da se kotrlja. Članovi benda, u neprestanom pokretu, koračaju kroz svojevrsan muzej srednjovekovne arhitekture, uzanim, kamenim uličicama. Njihova sudbina istovremeno je i sudbina samog rokenrola – biti u stalnom kotrljanju onog kamena od kog je sve i počelo.

 

 

 KKN u klubu Feedback u Nišu!

KKN u klubu Feedback u Nišu!

 

 

Raspored koncerata benda “KANDA, KODŽA I NEBOJŠA” u narednom periodu:

21.12.2013. – Novi Sad – Koncert Godine –- Hala Spens
27.12.2013. – Niš – Feedback
28.12.2013. – Kragujevac – Dom Omladine
01.01.2014. – Beograd – Gun Club

Cena ulaznice i pretprodajna mesta za koncert u Nišu biće objavljeni uskoro.

 

www.facebook.com/pages/Kanda-kodža-i-Nebojša