Home

VESTI

KENDI nastupa u niškom klubu Oxygen!

No Comments Koncerti

Hip hop veče u Event klubu Oxygen, “Kendi” i “Aristokrat ekipa” nastupaju u Nišu! Uvek rado viđeni gosti u Nišu, “Kendi i Aristokrat ekipa” stižu u okviru ovogodišnje promocije albuma “Dodirne tačke” u subotu, 15. juna u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23).

“Arapske pare”

Kendi je na domaćoj sceni već više od decenije, ali je pravi proboj na veliku pozornicu napravio pre sedam godina  sa pesmom “Arapske pare”, koja je do sada ostvarila preko 30 miliona pregleda na YouTube kanalu.

Ubrzo nakon  toga je obelodanio svoj novi pseudonim Pablo Kenedi i pod tim imenom izbacio album “Trap je mrtav”. Kendi je sa Pablom stekao armiju novih i mladih fanova, o čemu svedoče višemilionski pregledi svake pesme sa albuma, kao i rasprodati nastupi širom Srbije i regiona.

Kendijev poslednji album “Dodirne tačke” izašao je krajem juna prošle godine i sa njega su se najviše izdvojili hitovi “Nadimak” i “Pištolji”.

“Nadimak” live: 

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara mogu se nabaviti  na prodajnim mestima Vintage Shop (Davidova 9) i Clock Travel (Trg Republike 6). Na dan koncerta, 15. juna, cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara! 

Foto: Kendi promo

FB Event:
https://www.facebook.com/share/pquHaYGJTeA9Xkwf/?mibextid=9VsGKo

Instagram post:
https://www.instagram.com/p/C7SDt-GssVp/?igsh=MWNpZnVseWU3b3Jzaw== 

https://www.facebook.com/kendiofficialpage  

https://www.instagram.com/kendi_pablokenedi  

 

 

 

 

 

 

Tags: