Home

VESTI

Još jedna tura Hladnog piva u Beogradu!

No Comments Koncerti

Još jedna tura Hladnog piva u Beogradu!

Zagrebački pank-rok sastav Hladno pivo će zbog izuzetnog interesovanja publike, pored petka 2. decembra, održati još jedan koncert u Hali sportova u Beogradu, u subotu 3. decembra.

"U Hali sportova 2008. godine smo imali savršen koncert, koji nam se duboko urezao u sjećanje. Za povratak u Beograd htjeli smo ponovo Halu sportova, a sada zahvaljujući dragim našim fanovima pruža nam se prilika da u nama dragoj dvorani sviramo čak dva puta! Biće nam to dvostruko zadovoljstvo", kaže frontmen Mile Kekin.

 

Za koncert Hladnog piva u Hali sportova u subotu 3. decembra od danas je pušteno u prodaji prvih 1.000 ulaznica po povlašćenoj ceni od samo 1.000 dinara, koje se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Card Service i Eventim. Za drugo veče ostatak ulaznica će koštati 1.200 dinara.

 

 

 Hladno Pivo

Hladno Pivo

 

Na istim prodajnim mestima fanovi Hladnog piva i za prvo veče (petak 2. decembar) još uvek mogu pronaći određen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara. Ali požurite!

Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjećaj", "Pjevajte nešto ljubavno"… prvi je svoj veliki (i trijumfalni) koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine.