Home

VESTI

JINX najavljuju odličan provod!

No Comments Koncerti

JINX najavljuju odličan provod!Za sve koji su spremni za sate pune dobrih vibracija i pozitivnih emocija Magacin Depo (Travnička 3) biće logičan izbor u petak, 9. decembra, od 20 časova.

  

Te večeri, u ovom dobro poznatom beogradskom koncertnom prostoru, čuveni zagrebački pop sastav Jinx zvučaće kao nikada do sada, u proširenom sastavu, sa 13 ljudi na bini. Takođe, za dobru atmosferu će se pobrinuti i predgrupe elektro-pop bend Ljubičice iz Pančeva i beogradski sastav Iza.
 

U okviru regionalne turneje, Jinx predstavljaju novi album, koji je najavio singl „Jesmo li dobro“. Posle velike pažnje koju je izazvala ova pesma u muzičkim krugovima u regionu, iznenađenje za fanove je singl „Maradona“, u kojem se kao gost pojavljuje nenadmašni Davor Gobac, frontmen grupe Psihomodo Pop. On i pevačica Jadranka Ivaniš (Yaya) odigrali su upečatljive uloge u ovom duhovitom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu. Pesma je puna pozitivne energije i prepoznatljive Jinx atmosfere, što i ovoga puta garantuje uspeh kod publike i u etru. Uz autorski potpis Gordana Muratovića (Coco Mosquito), bend je za finalni miks ove pesme, kao i za ceo novi album, koji se očekuje sledećeg proleća, angažovao svetsko, poznato ime – Marka Saundersa. Ovaj britanski producent radio je sa brojnim velikim muzičkim imenima, među kojima su David Bowie, Mick Jagger, Nenah Cherry, The Cure, Depeche Mode, Tricky, David Byrne i mnogi drugi.

 

 

 JINX najavljuju odličan provod!

JINX najavljuju odličan provod!

 

 

Naravno, u petak u Beogradu će se čuti i dobro poznati hitovi iz karijere duge preko dve decenije. Među njima su „Da smo se voljeli manje“, „Na zapadu“, „Tamo gdje je sve po mom“, „Smijem se“, „Na čemu si ti“ i drugi.

 

Stižemo u proširenom izdanju i publika može očekivati spektakl. Album koji pripremamo biće miks soula, rock'n'rolla i mjuzikla, a želimo da tu atmosferu, kroz nekoliko novih pesama, prenesemo i na publiku koja će doći na koncert. Takođe, neke stare pesme će prvi put zazvučati onako kako smo ih zapravo zamislili. Sve je uvežbano i jedva čekamo nastup u Magacinu Depo – poručuju Jinx-i.

 

 

JINX najavljuju odličan provod!

JINX najavljuju odličan provod!

 

 

Ulaznice za koncert Jinx-a, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po ceni od 1000 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.

Pored pesama sa novog albuma, sviraće i dobro poznate hitove iz karijere duge preko dve decenije

Event: www.facebook.com/events/304124593304755