Home

VESTI

Jeste li za Hladno pivo?

No Comments Koncerti

 Hrvatski rokeri Hladno pivo održaće konačno svoj dugoočekivani, do sada najveći koncert u Srbiji, 22. novembra u Hali sportova u Beogradu, u organizaciji "Long Play-a".

 

Posle obeležavanja 20 godina rada na velikom "XXLive" koncertu pred očekivanih 20.000 duša na jezeru Jarun u Zagrebu 20. septembra, momci iz Hladnog piva nameravaju da roÄ‘endansku atmosferu prenesu na jesen u Beograd.

 

"Jedva čekamo! Ovo će definitivno biti naš najveći samostalni koncert u Srbiji. Imamo jako puno fanova u Beogradu i puno mejlova smo dobijali iz cijele Srbije da doÄ‘emo. Ako doÄ‘e svako drugi ko nam je poslao mejl hala će biti prepuna. Potrudićemo se da sve izgleda i zvuči dobro, da bude na svjetskom nivou, da napravimo feštu. Do sada nam je to uspijevalo svaki put u Beogradu. Mislim da će ljudi koji vole Hladno pivo imati preko dva sata užitka. Daćemo sve od sebe", kaže pevač Mile Kekin za "Long Play".

 


Šta se može očekivati od Hladnog piva u Beogradu mogu posvedočiti njihovi nastupi prošle godine pred više hiljada posetilaca "Jelen pivo" festivala ispod zidina Kalemgdanske tvrÄ‘ave i raniji u Studentskom kulturnom centru Beograda. U kultnom beogradskom rokerskom okupljalištu atmosfera je bila toliko usijana žestokom svirkom da je nekoliko posetilaca povreÄ‘eno pri skakanju sa bine u masu ispod nje.

Prvobitno Hladno pivo je koncertnu promociju aktuelnog albuma "Knjiga žalbe" trebalo da održi 29. februara u Hali sportova, ali je to odložno sa nizom drugih koncerata srpskih i inostranih izvoÄ‘ača u Beogradu usled političke nestabilnosti posle samoproglašenja nezavisnosti Kosova.

 

 

 

Izvor:

Kontraweb.net