Home

VESTI

Jelen Top 10 turneja u Požegi: Rok maraton za pamćenje!

No Comments Koncerti

Jelen Top 10 turneja u Požegi: Rok maraton za pamćenje!Ekipa Jelen top 10 turneje priredila je besanu noć za sve poštovaoce domaćeg r’n’r zvuka u Požegi! Uz najbolji domaći rokenrol, svi posetioci Sportske hale su bili na nogama do ranih jutarnjih sati.  

  

Peti u nizu koncerata Jelen top 10 turneje otvoren je nastupom perspektivnog benda Sharks Snakes and Planes, koji je prvi put je nastupio u Požegi, ali je nakon žestoke polučasove svirke u Sportskoj hali dobio čitavu hordu novih fanova. Majstor scenskog pokreta, Zoran Marinković – Marinko je sa svojim Bjesovima izazvao pravu ekstazu među publikom.

 

Za vreme nastupa Block Out-a, atmosfera u hali je proključala! U prvim redovima bile su sve generacije rokera po kojima su poznati Požega, Užice i mnoga mesta Zapadne Srbije. Posetioci su oduševljeno pevali hitove Block Out-a koji je tada po prvi put nastupio u ovom gradu! Kanda Kodža i Nebojša, predvođeni harizmatičnim Oliverom Nektarijevićem, još jednom su dokazali zašto su jedan od najtraženijih i koncertno najaktivnijih domaćih sastava

 

Posetioci Sportske hale u Požegi su posebnu naklonost iskazali prema pesmama novosadskog benda Obojeni program sa aktuelnog albuma ,,Kako to misliš: mi“, koji je za samo mesec dana od objavljivanja postao jedno od najslušanijih izdanja u zemlji. Bogato muzičko veče zaokružio je nastup Darkwood Dub-a, koji, da se publika pitala, nikada ne bi sišao sa bine, jer magiju koju stvaraju na sceni nije lako prekinuti… a ni zaboraviti!

 

 

 Jelen Top 10 turneja u Požegi: Rok maraton za pamćenje!

KKN

 

 
Brojna požeška publika je oko dva sata iza ponoći napustila velelepnu Sportsku halu u kojoj je prvi put održan jedan rok koncert! Utisci su se sabirali do duboko u noć dok se ekipa Jelen top 10 turneje pakovala i pripremala za kratki odmor do sledećeg koncerta koji će biti održan u Maloj dvorani novosadskog SPENS-a u subotu 12. maja. Na još jednom besplatnom koncertu publici će se predstaviti specijalni gosti iz Hrvatske, grupa Let 3, Supernaut, Kanda Kodža i Nebojša, Sharks Snakes & Planes, Obojeni program, Darkwood Dub, kao i Eyesburn koji će imati prvi nastup na ovogodišnjem izdanju Jelen top 10 turneje.

 

 

 Jelen Top 10 turneja u Požegi: Rok maraton za pamćenje!

Block Out

 

 

Tačne informacije o terminima predstojećih koncerata, mestima, izvođačima Jelen top 10 turneje, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: www.jelentop10.com i www.facebook.com/jelentop10

Kontakt: Lazara Marinković, Pleon Olaf&McAteer, 064/64.111.27 i lazara.marinkovic@pleon-olafmcateer.rs