Home

VESTI

Jack Johnson večeras u pulskoj Areni

No Comments Koncerti

Povratak Love Huntersa, 2011Mladi američki rocker Jack Johnson večeras će u pulsku Arenu uneti dašak dalekih Havaja.   

Dugo iščekivani koncert mladog američkog rockera Jacka Johnsona u pulskoj Areni počinje večeras u 20:30h. Johnson će se hrvatskoj publici predstaviti turnejom To The Sea.

Na večerašnji spektakl svoj su dolazak najavili brojni Johnsonovi obožavatelji iz cele regije koji u Pulu od ranih jutarnjih sati pristižu svim prevoznim sredstvima.

 

“Radujem se večerašnjem nastupu u Puli. Mnogo sam čuo o Hrvatskoj, jedan od mojih najboljih prijatelja je Hrvat. Sviđa mi se Vaš mentalitet, kultura, osećaj za muziku, tako da sam uveren da ćemo večeras slaviti upravo muziku.” –  izjavio je Jack Johnson uoči večerašnjeg koncerta.

Organizator je ostavio određen broj ulaznica koje je moguće kupiti i na blagajnama ispred same pulske Arene.

 

 

Jack Johnson

Jack Johnson
 
 
Jack Johnson je rođen 18. jula 1975. u Oahi (Hawaii). Američki je folk rock pevač, tekstopisac i surfer. 2001. godine postiže komercijalni uspeh nakon izlaska njegovog debitantskog albuma Brushfire Fairyales.

Od tada je izdao još četiri albuma, mnoge surferske filmove i singlove. Poznat je i po organizaciji godišnjeg događaja Kokua Festivala. Prodao je više od 18 miliona  albuma širom sveta. Najveći uspeh u prodaji postigao je njegov albuma Sing A Longs and Lullabies sa četri miliona prodanih primeraka, sledeći uspeh filma iz 2006. Courious George.

Sin je poznatog surfera Jeffa Johnsona. Diplomirao je na Univerzitetu Kalifornija, smer Film. Veliki je borac u zaštiti okoline, pa deo zarade sa njegovih turneja I koncerata uvek odlazi u Fondove za očuvanje okoline.