Home

VESTI

Ityphallic tour – Nile

No Comments Koncerti

Trenutno najpopularniji Death Metal bend na svetu, NILE u sklopu Ityphallic turneje nastupiće 05.septembra u maloj sali SKC-a.

 

Poziciju co-headlinera zauzma jedan od najkultnijih Šwedskih Death Metal bendova, GRAVE . Belphegor će takoÄ‘e imati headline set listu ( 60 min sviraju minimum ), nakon veoma dobrog nastupa na Legacy festivalu , odlična prilika za sve fanove death/black metala da odgledaju/obnove gradivo uz Belphegor- BONDAGE GOAT ZOMBIE !

 

Amon Din je oficijalna predgrupa na celoj turneji, oni će nastupati oko 30-ak minuta, i na koncertu u Beogradu konačno će moći da se kupi dugo očekivani drugi album "Where the Dreams no Longer Exist " po promotivnim cenama. Ovom turnejom Amon Din će otvoriti vrata svim bendovima ka Evropi! Support !

 

 

Nile je nastao 1993.god u Juznoj Karolini-USA, inspirisani su muzikom drevnog Egipta I H.P Lovecraftom . Karl Sanders vokal I gitarista benda je glavni tekstopisac I osnivac benda . Nile sviraju tehnicki death metal, sa zvukom srednjeg Istoka . Muzika Nile je takodje okarakterisana kao veoma kompleksna I brza. Sto se tice tekstova Karl Sanders je veoma inspirisan Egiptom I Mesopotamijom . Kompletna objasnjenja tekstova mogu se naci u bookletima albuma “ Black Seeds of Vengeance “ , “ In Their Darkened Shrines “ I “ Annihilation of The Wicked “ .

Nile se trenutno smatra za najpopularniji Death Metal bend na svetu , I prvi put nastupaju u nasoj zemlji 05.septembra.

 

Cena karte je 1500 din. na dan koncerta 1800 din.

 

Karte mogu da se kupe u : Felix-u, Bilet Servisu, Eventimu .Ukoliko nemate mogućnosti da kupite karte u vašem gradu možete ih rezervisati na : [email protected] .

Vidimo se na koncertu