Home

VESTI

Inna u Beogradu!

No Comments Koncerti

Inna u Beogradu!Spremite za najluđu žurku 13. januara u Beogradu! Najveća evropska dance zvezda INNA nastupiće u Belexpocentru, uz podršku sastava MVP i Top FM DJ tima, u organizaciji regionalnog MTV-ja i FHN Teama!

Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu u organizaciji MTV-ja i FHN Team-a, zakazanom za 13. januar u Belexpocentru!

 

Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500 000 prodatih singlova samo u Britaniji!!

Prodaja ulaznica počinje danas, 18. novembra, na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Za najbrže je obezbeđeno 100 ulaznica po specijalnoj ceni od 1000 dinara. Nakon toga standardna cena ulaznica će u pretprodaji iznositi 1200 dinara. Ova cena će važiti do 15. decembra, kada će cena karte biti nešto viša, dok će najskuplje ulaznice biti na dan koncerta 13. januara. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara. 

 

 

Inna
Inna
 

Nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu u organizaciji FHN Team-a, ovo je prvi veliki beogradski nastup atraktivne dvadesetpetogodišnje, čiji ćete novi spot premijerno moći da vidite 25. novembra na regionalnom MTV kanalu. Pored Inne, na velikom MTV-jevom koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP.

 

Hitovi poput „Idemo gore“ i „Celu noć i celi dan“ zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac „Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba“ za samo 3 meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Top FM DJ podrška upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.

Koncert MTV & FHN Team Predstavljaju: INNA u Beogradu, Powered by AMSTEL podržali su: Radio Top FM, Masel i Radio As.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=wxPnerWOprM|width=450|height=364{/mgmediabot2}

INNA live @ Serbia , Novi Sad

 

Inna je rođena 1986. godine u primorskom gradiću na rumunskoj obali Crnog mora. Pravo ime joj je Aleksandra, a nadimak Inna joj je nadenuo deda. Još kao dete znala je da će se jednog dana baviti šoubiznisom. Krajem 2007. godine upoznaje trojicu talentovanih momaka iz grupe Play&Win – Radua Bolfeu, Sebastiana Baraca i Marcela Botezana, koji produciraju njen prvi singl ''Hot''. Singl postaje najveći dance hit u istoriji rumunske muzičke produkcije. ''Hot'' osvaja prva mesta na top listama širom Evrope – u Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Grčkoj, Belgiji, Holandiji.

Sledeći veliki hit ''Love'' takođe je producirao trojac Play&Win, što se ponovo pokazalo kao pogodak. Numera ''Deja Vu'' nastala je u saradnji sa sunarodnikom, rumunskim DJ-em Bobom Tejlorom. Na ovom singlu Inna je bila potpisana kao Anni, kako bi njen identitet ostao tajna. Međutim, ''Deja Vu'' je postao veliki klupski hit na kojem je osetno bilo prisustvo Inninih vokala, pa je ideja o anomnimnosti propala, a Inna je sa ponosom prigrlila uspeh i popularnost koju joj je ova numera donela.

 

 

Inna
Inna

 

Godine 2009. Innin sing ''Hot'' dostigao je platinasti tiraž u Španiji, a iste godine ova atraktivna Rumunka odnosi pobedu u kategoriji Best Romanian Act na dodeli evropskih MTV nagrada u Berlinu. Naredne 2010. godine, ova nagrada još jednom odlazi u ruke talentovane pevačice, a njen tada aktuelni singl „Sun Is Up“ ponovo obara rekorde u slušanosti.

Tekuća, 2011. godina, za Innu je bila veoma uspešna: izdala je aktuelni album I Am Club Rocker, a na njemu su se ubrzo izdvojili hitovi „I Am Club Rocker“ i „Un Momento“.

Inna je aktivista rumunske organizacije za dečja prava, a sponzorisala je i brojne kampanje UNICEF-a u Rumuniji.