Home

VESTI

Humanitarni Vračar Rocks: Bjesovi, Dža ili Bu, By-Pass

No Comments Koncerti

Humanitarni Vračar Rocks: Bjesovi, Dža ili Bu, By-PassVračar Rocks festival i Centar za kulturu Božidarac organizovaće u subotu, 24. maja, humanitarni koncert na kojem će nastupiti Bjesovi, Dža ili bu i By-pass! Prihod od ulaznica i od prodaje pića biće doniran u humanitarne svrhe – da se zajedno borimo protiv poplava i njihovih posledica!

  

Tim Vračar Rocks festivala će zajedno sa volonterima u subotu od 20h do ponoći u CZK ,,Božidarac" prikupljati i stvari koje će evakuisanim porodicama pomoći da lakše prebrode vreme u privremenom smeštaju do povratka u svoje domove.
 

Pozivamo sve koji dolaze na humanitarni koncert, ali i sve vračarske prolaznike, da u subotu od 20h u Radoslava Grujića 3 donesu sredstva za održavanje lične higijene, sredstva za dezinfekciju, vlažne maramice, konzerviranu hranu, veš, stare laptopove, mp3-jeve koje više ne koriste, ispravne mobilne telefone koji više nisu u upotrebi, dečje slikovnice, bojanke za klince…

Prikupljaćemo,dakle, i pomoć u stvarima i proslediti je onima kojima je najpotrebnija.

 

 

 Humanitarni Vračar Rocks: Bjesovi, Dža ili Bu, By-Pass

Humanitarni Vračar Rocks: Bjesovi, Dža ili Bu, By-Pass

 

 

Pomažemo muzikom – pridružite nam se!  

Satnica:
20:00 – Ulaz 🙂
20:30 – Dža ili Bu
21:30 – By-Pass
22:45 – Bjesovi

Ulaznice su već uveliko u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će cena ulaznica na ulazu u Božidarac iznositi 500 dinara.

Više informacija o ovom i narednim humaniotarnim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala – www.facebook.com/vracar.rocks ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala www.play.google.com/store/apps/details?id=rs.wm.appbuilder.app971.