Home

VESTI

Grupa Ti zbog velikog interesovanja seli koncert na Miksalište

No Comments Koncerti

Grupa Ti zbog velikog interesovanja seli koncert na MiksališteGrupa Ti će u petak 12. juna na Miksalištu održati koncertu promociju albuma “Život u dvoje”.

  

Zbog velikog interesovanja publike, koje prevazilazi kapacitet prostora gde je koncert inicijalno bio planran, KC Grad i Ti sele promociju albuma u komšiluk. Koncert će početi tačno u 20:30h, jer bend planira početak konceta uz zalazak sunca.
  

“Premeštanje koncerta na Miksalište je sladak problem – sa jedne strane smo srećni što postoji interesovanje za našu muziku, ali nam je u isto vreme žao što nećemo svirati u bašti KC Grada. Imali smo sreće da su nam dragi ljudi iz Miksališta izašli u susret i omogućili da svi zainteresovani mogu da nas vide” objašnjava Ilija Duni razloge za selidbu promocije.

 

Kao gosti će od 19:00h nastupiti novoformirani bend Telegram, dok kanadsko-srpska elektro-pop atrakcija Ensh kreće u 19:45h. Nakon koncerta je organizovana žurka u KC Gradu na kojoj će muziku za dobro raspoloženje puštati Trajče iz grupe Ti, a ulaz na žurku je slobodan.

 

 

 Grupa Ti zbog velikog interesovanja seli koncert na Miksalište

Grupa Ti zbog velikog interesovanja seli koncert na Miksalište

 

 

U okviru najave koncerta, bend objavljuje novi singl i spot za pesmu “Sve uz put mi je”. Video potpisuje Katarina Mutić, iza koje stoji mlada produkcijska kuća “Četvrtak”. Pesmu možete preuzeti na adresi, dok je video dostupan ovde .

Ulaznice za koncert 12. juna dostupne su po pretprodajnoj ceni od 400 rsd i mogu se kupiti u KC Gradu, Šikarici i na prodajnim mestima Gistix, dok će na dan koncerta koštati 500 rsd.