Home

VESTI

Gosti koncerta Dubioze Kolektiva

No Comments Koncerti

Gosti koncerta Dubioze KolektivaNa koncertu grupe Dubioza Kolektiv 23. decembra u Hali sportova kao specijalni gost nastupa čuveni trubač Marko Marković.

Posle sjajnog koncerta na otvaranju Taksirat festival pre dvadeset dana u Skoplju, ovogodišnji dobitnici MTV Best Adria Act nagrade, Dubioza Kolektiv, i trubač Marko Marković nastupiće ponovo zajedno u Beogradu, u Hali sportova 23. decembra.

 

Na ovom koncertu, koji će biti realizovan u saradnji sa Jelen Pivom, kao gosti će nastupiti i beogradski bend S.A.R.S.

Saradnja Dubioze Kolektiva i Marka Markovića počela je u februaru ove godine, kad je Marko sa bendom snimio pesmu Balkan Funk, objavljenu na albumu Wild Wild East.

 

 

Dubioza kolektiv, 2011

Dubioza kolektiv

 

Priznajem da nisam mnogo slušao rok, ali sam uvek voleo da ga sviram i u mom posebnom stilu muzike kombinujem našu romsku tradiciju sa džezom, rokom i hip-hopom. Kad su mi poslali pesmu Balkan Funk, dopala mi se na prvo slušanje.

Pomislio sam da je taj bend zaista za mene i voleo bih da se naša saradnja u budućnost razvija i u kreativnom delu. Na koncertu u Skoplju bilo je sjajno,a siguran sam da će u Beogradu biti još vatrenije. Važno mi je da publici bude lepo, a ja sam spreman za super zabavu – kaže Marko Marković.