Home

VESTI

Gibonni rasprodao Spens!

No Comments Koncerti

Gibonni rasprodao Spens!

Svih deset hiljada ulaznica, koliko je pušteno u prodaju za veliki novosadski koncert poznatog kantautora Gibonnija, je rasprodato!

Pokazalo se da među ljubiteljima Gibonnijeve muzike vlada predkoncertna euforija činjenicom da se više u prodaji ne mogu naći ni ulaznice za sektore Velike dvorane Spensa sa smanjenom vidljivošću.

 

Pored publike iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Slovenije, za ovaj koncert vlada veliko interesovanje brojnih domaćih i regionalnih medija, što potvrđuje činjenica da je akreditovano više od 100 novinara!

Gibonni će nastupiti u Velikoj sali Sportsko poslovnog centra Vojvodina – Spensa, u subotu 01. oktobra 2011. godine sa početkom u 21 čas, u organizaciji AAA produkcije. Novosadski nastup, koji se održava u sklopu Gibonnijeve uspešne turneje „Toleranca Tour 2010/2011“, biće dvočasovni muzičko scenski spektakl uz najveću koncertnu produkciju u okviru kog će splitski kantautor publici izvesti numere sa aktuelnog albuma „Toleranca“, ali ujedno ih podsetiti i na brojne starije hitove.

 

 Gibonni

Gibonni

Na vest da je koncert rasprodat, Gibonni je izjavio: „Očekivao sam da će koncert biti posećen ali nisam mogao znati da će biti rasprodat…Ovo saznanje je velik kompliment ali i velika odgovornost, tako da se moram zahvaliti publici na ovom poverenju koje mi je ukazala i jedva čekam koncert u Novom Sadu!”

Pored Vlatka Stefanovskog, Damira Urbana i Maye Azucene dugo očekivan spektakl uveličaće i The London Community Gospel Choir.

Povodom saradnje sa poznatim horom, koji gostuje i na njegovom poslednjem albumu Toleranca, Gibonni je izjavio: “The London Community Gospel Choir je radio sa Paul McCartney-em, grupom Depeche Mode, George Michael-om… Kad pogledate samo njihovu internet stranicu videćete koliko imaju Grammy-a!

 

 

 Prodato 4.000 ulaznica za koncert Gibonnija

Prodato 4.000 ulaznica za koncert Gibonnija

 

 
Zajedno sa Elton John-om izveli su pesmu „Circle of Life“ u filmu „The Lion King“, za tu numeru dobili su Oskara pre nekoliko godina. Spisak poznatih sa kojima su sarađivali je impresivan. Na primer, na Live Aidu su pevali sa Madonna-om… Veseli me kad sa njima imam priliku da radim, to nije svaki dan. Možda jedanput ili dvaput godišnje…Molio sam ih da dođu u Novi Sad i oni su pristali”.

Ulazi u dvoranu biće otvoreni već od 19:30 časova,  a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost. Pušenje u SPC Vojvodina nije dozvoljeno.