Home

VESTI

Federico Aubele i Cineplexx na BDW

No Comments Koncerti

Federico Aubele i Cineplexx na BDW

Tokom svih šest dana trajanja četvrte Beogradske nedelje dizajna, od 25.do 30. maja, u okviru pratećeg programa biće organizovna razna dešavanja, promocije i žurke. Među najzanimljivijim događajima biće svakako koncertI Federica Aubele, argentinskog kompozitora i pevača, koji će biti održan 28.maja od 23 časa i koncert španskog benda Cineplexx koji će biti održan 29.maja.  

Muzika Federica Aubele obuhvata više žanrova kao što su rege, hip-hop, ambijentalna muzika ali pre svega, meksički bolero i argentinska tango muzika. Rođen u Buenos Ajresu, muzikom je počeo da se bavi od svoje dvanaeste godine. Svoj prvi album «Gran Hotel Buenos Aires» izdao je 2003.godine, koji je od tad osvojio mnoge nagrade. Jedna od njegovih najpoznatijih kompozicija Esta Noche bila je i jedna od nosećih melodija u seriji Alias. Inspirisan zvucima klasične argentinske muzike i tanga, Abuele kombinuje špansku gitaru sa nešto modernijim zvukom i na taj način stvara jedinstven spoj fenomenalne i originalne muzike koja je najbliža onome što stvara Gothan Project.

Cineplexx je španski bend koji 1997.godine ima nastupe po najvećim svetskim gradovima, od Njujorka, Buenos Airesa do Tokija, i po prvi put u Beogradu! Poznati su po svojim latino-elektro-pop ritmovima i do sada su izdali četiri albuma Comprimido, Posologia, Electrocardiograma i Capacidad Maxima: 1 Persona.

 

Federico Aubele i Cineplexx na BDW

 

Karte za ove koncerte prodavaće se po ceni od deset evra.

Rezervacija na telefone 011-3675 808