Home

VESTI

Eyesburn slavi 20. rođendan @ SKC

No Comments Koncerti

Eyesburn slavi 20. rođendan @ SKCPrvi, možda i jedini pravi hardcore/reggae sastav na našim prostorima, grupa Eyesburn, slavi 20. rođendan –  u Velikoj sali SKC-a u Beogradu, u petak, 26. decembra!
  
,,Veoma nam je drago što će upravo SKC biti mesto na kome ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda! Pored već zaboravljene Akademije, SKC je bio i jeste naša druga kuća u kojoj smo svirali najbitnije koncerte u dosadašnjoj karijeri. Nastup koji pripremamo za 26. decembar razlikovaće se od ostalih jer je koncipiran kao vremeplov – putovanje kroz poslednjih 20 godina naših života!", najavljuju momci iz grupe Eyesburn rođendanski spektakl.
  

Povodom prve dvadesetogodišnjice benda, Eyesburn će objaviti i svoju prvu kompilaciju! Na duplom CD-u naći će se probrane pesme koje su ostavile najveći pečat u dosadašnjoj karijeri benda, ali i neobjavljene verzije pesama koje već uveliko važe za ,,lektiru".

,,Jednom EB puni 20 godina,i bili bismo presrećni da vas vidimo u što većem broju! Peace metal!", poručuju Eyesburn-i.

 

 

 Eyesburn slavi 20. rođendan @ SKC

Eyesburn slavi 20. rođendan @ SKC

 

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim GigsTix prodajnim mestima, na blagajni Studentskog kulturnog centra, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Ukoliko ih ostane, na ulazu u SKC, na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka, 27. novembra.

Koncertna agencija Odličan hrčak predstavlja
VELIKI ROĐENDANSKI KONCERT GRUPE EYESBURN
SKC, Velika sala, 26. decembar, 21h