Home

VESTI

Elektronski dzez za Beograđane

No Comments Koncerti

Elektronski dzez za BeograđaneKoncert grupe KOOP (Koop Oscar Orchestar) 27. avgusta u Beogradu: ELEKTRONSKI DŽEZ ZA BEOGRAĐANE!
 
Švedski bend Koop Oscar Orchestra, jedinstveni elektro-džez sastav, nastupiće za našu publiku u subotu, 27. avgusta u letnjoj koncertnoj bašti O.U.R. bara. Nesvakidašnji bend koji je kvalitetom muzike već očarao Beograđane, dolazi u velikom sastavu, gde će nam predstaviti svoju fuziju zvukova.
 

Mnogima već poznat kao nastavak muzičkog rada Oskara Simonsona, Koop Oscar Orchestra će u Beogradu predstaviti svoj novi materijal ali i izvesti i hitove iz prethodnog perioda benda Koop (mnogi ih pamte po numerama Summer Sun, Strange Love, Koop Island Blues i dr). Osim Oskara, ovaj bend čine Niklas Barno na trubi, Ulrik Ording na bubnjevima, Love Mejerson na harmonici, Niklas Fernkvist na kontrabasu i Jazzu, litvanska pevačka zvezda, koja u Švedskoj trenutno radi i na solo karijeri.

 

 

 Elektronski dzez za Beograđane

Elektronski dzez za Beograđane

 

 

U jednom od intervjua, upitan za razliku između Koop-a i novog projekta – Koop Oscar Orchestra, Oskar Simonson je odgovorio da za njega novi bend predstavlja nastavak te priče, a kao jedinu novinu navodi veću zastupljenost folk zvuka i akorda, dok su melodije malo jednostavnije.

Koncert Koop Oscar Orchestra održava se u subotu, 27. avgusta u letnjoj koncertnoj bašti O.U.R. bara (deo Tašmajdanskog parka pored O.U.R. bara), nakon kojeg se nastavlja velika žurka na otvorenom. Cena ulaznice je 800 dinara u pretprodaji, a kasnije 1200.  Ulaznice se mogu rezervisati preko facebook stranice O.U.R. bara (www.facebook.com/o.u.r.bar.bg) ili sajta www.ddtickets.rs, a mogu se direktno kupiti u O.U.R. baru ili u WinWin radnjama od petka. Koncert će početi u 20 časova.

 

 

Neke od njihovih pesama:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=0W3MpOU3OUU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Koop – Koop Island Blues (Official Music Video)

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=9zfKCavdE0I|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Koop – I See a Different You (Official Music Video)

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=V9A1JLlwUaM|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Koop – Summer Sun (Official Music Video)