Home

VESTI

Ekskluzivni nastup Masima Savića u BitefArtCafe-u

No Comments Koncerti

Ekskluzivni nastup Masima Savića u BitefArtCafe-uNavikli smo da tradicionalno u njegovim pesmama uživamo pred Novu godinu u Sava centru, a od sada možemo reći da ćemo svakog leta tradicionalno imati priliku da ga poslušamo u malo intimnijoj atmosferi, uz flašu dobrog vina, u srcu Beograda na Kalemgdanu, u klubu BitefArtCafe Summer stage

   

Renovirana letnja scena kultnog prestoničkog kluba BitefArtCafe ove godine podigla je i postavila nove granice pa je posle fantastičnog nastupa Rundek Cargo tria i zatim potpuno neočekivanog Zvonka Bogdana na red došao i Massimo Savić.
  

Kad smo već kod koncerta treba i najaviti koncert sastava Jinx 20.jula čime se lista koncerta neće završiti.

Vratimo se Massimu. Oduvek rado viđen u Beogradu ovaj umetnik prirediće jedinstveno tročasovno muzičko putovanje. Podsetiće vas na svoje stare hitove, ali i podeliti sa vama i svoje najnovije pesme. Dolazi sa bendom, u punom sastavu tako da ni jedan detalj neće izostati.

 

 

 Ekskluzivni nastup Masima Savića u BitefArtCafe-u

Ekskluzivni nastup Masima Savića u BitefArtCafe-u

 

 

Majstor dobrog zvuka ovaj pred daleko manjim auditorijumom nego uobičajeno, u intimnoj atmosferi letnje scene BitefArtCafea. U petak 06.jula, od 22h…neprocenjivo.

Zbog toga vas pozivamo da na vreme uzmete svoje karte.

Cena karata u predprodaji: 1200-1700din
Na dan koncerta 1700-2200din