Home

VESTI

E-play novim singlom najavljuje koncert u Ganu

No Comments Koncerti

E-play novim singlom najavljuje koncert u GanuBeogradski sastav E-PLAY novim singlom pod nazivom “Heroj” najavljuje koncert u Gan klubu koji je zakazan za subotu 22. mart u 22h.

 
Pesma “Heroj” otvara novi album “Obični ljudi” I dokaz je da se ovaj bend nije umorio od energičnih brzih pesama sa eletro detaljima. U pesmi Heroj dominantna I energična  Majina bass linija praćena Trutovim modernim prizvukom bubnja I Danilovim atmosferičnim gitarama glavno je obeležje ovog sastava.
 

Pesmu Heroj možete preslušati na sledecem linku

E-Play će nastupiti u beogradskom klubu Gun i promovisaće najnoviji album „Obični ljudi.” Povodom toga Maja Cvetković (basistkinja I pevačica)  je izjavila:

“Dugo nismo svirali u Beogradu I jedva čekamo da se susretnemo sa publikom.
Sviracemo dosta pesama sa albuma “Obični ljudi” ali nećemo zaobići naše stare  hitove sa prva tri albuma. Želimo da taj dan bude “Divan dan” za nas I našu publiku I daćemo sve od sebe da tako I bude”

 

 

 E-play novim singlom najavljuje koncert u Ganu

E-play novim singlom najavljuje koncert u Ganu

 

 

Sastav E-play počeo je ovogodišnju koncertnu sezonu nastupom u Nišu gde je oduševio publiku, a za naredni period je najavio koncerte u Pančevu 05.04. I Novom Sadu 11.04. Kako je bilo na koncertu u Nišu možete pročitati na  sledećem linku.

E – play iza sebe ima četiri studijska albuma, a trenutno sviraju u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut. U Gan klubu će imati i gostujući prateći vokal Kiku Jovanovic.

Spot DIVAN DAN

KONCERTI:

22. 03. Gun klub (Beograd)
05.04.  Apolo klub (Pancevo)
11.04.  Fabrika (Novi Sad)

ULAZNICE
Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara i mogu se kupiti u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara.