Home

VESTI

Dža ili bu na koncertu Brejkersa u Novom Sadu

No Comments Koncerti

Dža ili bu na koncertu Brejkersa u Novom SaduBeogradski pank rok bend Dža ili bu nastupiće ispred legendarnih Partibrejkersa na njihovom slavljeničkom koncertu povodom tri decenije postojanja 29. novembra u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

   

"Očekujemo odličnu svirku ispred Partibrejkersa, uz čiju smo muziku odrastali i sazrevali kao bend. Izvorni rok zvuk u sprezi sa pank enrgijom je ono što nas je održalo sve ove godine, a Partibrejkerse krasi upravo to.
  

Ove godine proslavljamo 25 godina postojanja i biće nam čast da nastupimo na njihovoj proslavi tri decenije rada", ističe frontmen Nebojša Simeunović-Sabljar.

 

Na novosadskom koncertu Brejkersa njihovi sugrađani Dža ili bu nameravaju izvesti, najavljuje Sabljar, "sve stare hitove". Od "Ustani i kreni" i "Staljina" do "Večnih lovišta", uz pesmu "Vip" koja se pojavila nedavno kao singl/spot najava predstojećeg novog albuma "Kukovo leto".

"Album izlazi u skraćenom obliku za MTV kao download, a sa PGP-om smo u pregovorima oko izdanja na disku. Novi album 'Kukovo Leto' ima 12 pesama i po stilu je najbliže našem albumu 'Strašni sud' iz 1995 godine", kaže Sabljar.

 

 

 Dža ili bu na koncertu Brejkersa u Novom Sadu

Dža ili bu na koncertu Brejkersa u Novom Sadu

 

 
Legendarni Partibrejkers, jedan od najbitnijih sastava domaćeg rokenrola, povodom 30 godina postojanja održaće slavljenički koncert 29. novembra u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

"Dolazimo da proslavimo sa Novosađanima naš praznik. Nadam se da će ih puno doći da se proveseli sa nama. Daćemo sve od sebe. Kao i uvek", poručuje frontmen Zoran Kostić-Cane.

 

 

 Dža ili bu na koncertu Brejkersa u Novom Sadu

Dža ili bu na koncertu Brejkersa u Novom Sadu

 

 

Novosadsku publiku očekuje dvočasnovni baraž Partibrejkers klasika kao što su "1000 godina", "Kreni prema meni", "Put", "Hoću da znam", "Hipnotisana gomila"…

Ulaznica za veliku rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu košta 800 dinara i mogu se naći u pretprodaji na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.