Home

VESTI

Dvojezična ploča Bvane i Kandžije uživo na VR festivalu

No Comments Koncerti

Dvojezična ploča Bvane i Kandžije uživo na VR festivaluBvana je iz Beograda, a Kandžija iz Osijeka, a kao pravi predstavnici hip-hop pokreta svakim svojim uratkom, a posebno zajedničkim projektom Bvandžija koji će predstaviti publici u Božidarcu 7. novembra, šire duh zajedništva.
    
Nikola Ćosić – Bvana i Stjepko Galović, poznatiji kao Kandžija, u inat svim događajima koji su pratili postavljanje dvojezičnih ploča u Vukovaru, snimili su EP koji je sasvim slučajno upravo tako nazvan ,,Dvojezična ploča", a koji se vrlo namerno bavi širenjem mira i ljubavi, jačanjem prijateljstva i tolerancije.
 

,,Bratski projekat" Bvandžija duhovitim rimama kojima obiluje, briše granice među državama, razbija nametnute jezičke barijere i spaja ljude.

 

​,,Dvojezična ploča" dostupna je za besplatan download, ali i na 12'' vinilu koji će svi ljubitelji bratskog ,,​bvandžijskog" zvuka moći da nabave na koncertu u Božidarcu.

Na Vračar Raps specijalu Vračar Rocks festivala, Bvana​ će na​stupiti sa bendom​ Neznani ludaci, a​ Kandžij ​a​ ​sa Gol​im​ ženama​. Beogradska publika će biti u prilici da da prisustvuje pravom Rap'n'Roll spektaklu – uz žestoke rime Bvane i Kandžije i još žešću svirku njihovih pratećih bendova.

Pored zajedničkog projekta ,,Dvojezična ploča", Kandžija će promovisati i nedavno objavljeni album ,,Folder sa golim ženama", a Bvana izdanje ,,Neznani ludaci", pa će beogradska publika biti u prilici da prisustvuje trostrukoj promociji i pravom ​Rap'n'Roll spektaklu!​

Gosti na koncertu biće​ i​ nove nade ​domaće ​hip-hop scene,​ sastav​ The Hoods.  

 

 

 Dvojezična ploča Bvane i Kandžije uživo na VR festivalu

Dvojezična ploča Bvane i Kandžije uživo na VR festivalu

 

 

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice koštati 500 dinara.

Više informacija o ovom i narednim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala- www.facebook.com/vracar.rocks ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala. ​