Home

VESTI

Dva koncerta Kande Kodže i Nebojša u klubu Gun

No Comments Koncerti

Dva koncerta Kande Kodže i Nebojša u klubu GunKanda kodža i Nebojša će tradicionalno održati prvojanuarski koncert i to 10. jubilarni u beogradskom Klubu Gun! Specijalni gosti na ovom koncertu biće grupa Loud iz Beograda.
 
Zbog velikog interesovanja, najavljujemo i drugi koncert koji će biti održan 3. januara sa bendom Bas i Stega kao specijalnim gostima. Pretprodaja ulaznica, za oba koncerta, po ceni od 800 dinara je u Kafe Klubu Šikarica, Skadarska 22.
 

Povodm prazničnih koncerata, Nenad Pejović, gitarista benda, izjavljuje:

Pred posetiocima Gana je prvi i možda najbolji rok koncert u Novoj Godini, kao i obično. Pošto je jubilarni deseti, sledi i repriza, 3. januara. Na masovnijim koncertima dopiremo do intime mase, na intimnim ohrabrujemo masovnost intimne publike. Praznična atmosfera je uvek atmosfera zaborava svega sto je bilo, a kod nas ona ima posebnu draž jer zaborav negujemo kao prirodnu profesiju. Radimo na novom albumu, biće to besmrtno remek delo i vodilja za buducnost.

 

 

 Dva koncerta Kande Kodže i Nebojša u klubu Gun

Dva koncerta Kande Kodže i Nebojša u klubu Gun

 

 

U utorak, 26. novembra, Galerija New Moment bila je domaćin promocije novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša za pesmu Sve je stalo (u r'n'r) kojom su najavili sedmi studijski album.

Spot su realizovali Raško Miljković, Darja Pačevski i Sašo Štih – grupa kreativnih mladih ljudi, koju je, i ovoga puta u ulozi producenta, okupio Lazar Sakan, kreativni menadžer kompanije New Moment.

Koncipiran kao road movie ili rokenrol movie čija je usputna stanica, ne slučajno, Piran, "dragulj slovenačke obale", ali i rodno mesto velikog italijanskog kompozitora Đuzepea Tartinija, koji je presudno uticao na tadašnju evropsku muzičku scenu, spot je prevashodno izraz jedne od ključnih poruka rokenrola – "biti slobodan", čak i po cenu toga da se bude "razbijen".

Uživajte www.youtube.com/watch?v=SmVEDrmDRis