Home

VESTI

DJ David Guetta večeras u Beogradu

No Comments Koncerti

 

DJ David Guetta održaće večeras, 5. septembra, nastup u Beogradu. On će nastupiti na Kalemegdanu (ex mini golf tereni) a prema poslednjim informacijama, ulaznica za ovaj nastup više nema u prodaji. Sve ulaznice, koje su bile u prodaji po ceni od 1200 dinara, su rasprodate.

 

David Guetta, autor nekih od najvećih svetskih hitova kao što su The World Is Mine, Love is gone, Money, Tomorrow can wait… kao i po glasovima di-džej magazina najbolje plasirani haus di-džej na ovogodišnjoj top 100 listi, nakon dugog išÄekivanja konačno će se pojaviti pred beogradskom publikom u petak, 5. 9. 2008. na prostoru bivših mini golf terena na Kalemeganu.

 

David Guetta (rođen 7. novembra 1967 u Parizu) je francuski DJ. Sa 13 godina je počeo da miksuje ploče, sa 17 je radio kao DJ u klubu Broad, Pariz, i počinjao sa građenjem svoje karijere. Od 1988-1990, miksovao je house muziku na radiju Nova. U 2005, njegov singl "This World Is Mine" je zauzeo vrhove evropskih dance listi.

 

Pojavio se u reklami za L'Oréal kremu za kosu. ÄŒesto ga prati pevač Chris Willisom. 13. augusta 2005, učestvovao je na Creamfields španskom festivalu, sa izvoÄ‘ačima poput The Chemical Brothers i Carl Coxa, svirao je na Sensation White.

 

 

 

Pesma "Just A Little More LOve" se pojavila u filmu The Football factory, u kojem je pevana Gospel verzija na Victoria's Secret Fashion Showu u 2006. Za Novu 2007. godinu pojavio se na Big Beach Boutique 3, koncertu održanom na plaži u Brightonu, UK, uz Fatboy Slima koji je predvodio događaj.

 

 

Vidimo se na Kalishu… Clubbing ekipa ce biti tamo… Cool